Set gentute mama - fiica - Carmenittta

Noul trend: poșete mamă – fiică by Carmenittta

Ideea de „mom look alike” este din ce în ce mai îmbrățișată de către familii din întreaga lume, întrucât mai ales mamele consideră un liant complementar potrivirea de styling între membrii mici și cei mari ai familiei. Cererea a făcut ca acest trend să acapareze și zona accesoriilor, iar Carmenittta este printre primii creatori hand-made care realizează poșete mamă – fiică.

Carmenittta are la bază un concept de creații hand-made dedicate genului feminin. Din analiza atentă a cerințelor și necesității clienților,  Carmenittta anunță lansarea unei colecții de poșete mamă-fiică, prin care dorește să ofere posibilitatea fetițelor de a purta o variantă mini a poșetei mamei.

Carmen, artist hand-made, a creat o linie de produse destinate familiei, care a fost foarte bine primită de către clienți. Discuțiile cu cumpărătorii au fost mereu utile, întrucât, în funcție de feedback, aceasta a creat, de fiecare dată, noi haine și accesorii care să răspundă așteptărilor.

Posete-hand-made-piele-cusute-manual-Carmenittta - set poșete mamă fiică

Dorința creării unei conexiuni mama – fiică prin styling (accesorizarea ținutelor cu gentuțe similare) s-a concretizat printr-o colecție de poșete din piele naturală, deosebite față de cele existente pe piață. Setul de poșete mamă – fiică aduce un design original și sunt cusute de mână integral.

Modelele variate corespund gusturilor diferite, pentru că fiecare client să se poată regăsi în oferta produselor Carmenittta.

Ideea de “mom look alike” m-a încurajat să adopt acest trend și cred că rezultatul place foarte tare, sunt extrem de mulțumită să văd cum reacționează în special fetițele la observarea setului, susține Carmen.

Poșetele sunt cusute în totalitate de mână, materialul folosit este piele naturală cu texturi speciale, în serii unicat, sunt disponibile în două variante de dimensiuni, sunt întărite cu șalpă, sunt căptușite tot cu piele naturală, au un singur compartiment, se închid cu capse magnetice și au lanțuri sau curele asortate.

Materialele folosite sunt: piele de ponei, piele cu print, bizon sau camoscio și au captușeli din piele nappa de vițel sau piele velur și accesorii disponibile și la alegere (comenzi personalizate).

Descriere brand: Carmenittta este un proiect hand-made, dedicat persoanelor iubitoare de culori și mixuri alcătuite din materiale cu texturi diverse, îmbinate inspirat și transpuse în produse unicat, cusute manual în întregime.

Mamele care vor să fie un model pentru fiicele lor și din punct de vedere al accesoriilor, au acum posibilitatea să poarte setul de poșete mamă – fiică de la Carmenittta.

Comenzi poșete mamă fiică pe pagina de facebook Carmenittta.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.