Fashion Brand - Etelle - București - Edward Nică

Glamour Soireé à la Maison Etelle – fashion showroom în București

Nu refuz provocările, mai ales dacă vin din partea unor persoane cu care am mai construit momente. Claudiu este unul dintre cele mai muncitoare persoane pe care le cunosc. Și da, îl cunosc de mult, l-am văzut cum a evoluat, cum a construit Le Couturier și cum a dat naștere unui fashion brand adresat femeilor, ETELLE.

Cristina Măcelaru și Adriana Petrescu îi sunt alături în activităție zilnice și împreună fac treabă bună, așa că vă invit să vizitați noul sediu Etelle, situat pe Calea Călărași 155.

Ce îmi place la acest loc? Poți să alegi dintre piesele deja create, sau să comanzi o creație, poate chiar lăsându-te inspirată de modelele pe care le au în catalogul online. În plus, dacă ai nevoie de consiliere, o vei primi cu mult drag din partea doamenlor care abia așteaptă să îți împărtășească din experiența lor.

Totul se întâmplă cu muzică în surdină, într-un spațiu chic, în care ai chiar opțiunea de a-ți comanda și pantofi sau poșete pentru evenimentul pe care îl planifici.

Provocarea lunii septembrie a fost să organizăm un eveniment de inaugurare a noului sediu și, spunem noi, ne-a ieșit bine!

(Mulțumesc, Loredana Boghiu, pentru ajutor!)

 

Vizita la noul sediu include și o provocare din partea echipei: de a identifica stilul Etelle potrivit, corelat cu atribute reprezentative ale femeii moderne: provocatrice, chic, classique, glamoreuse, fantastique, mistèrieuse. Atributele cu ton franțuzesc completează conceptul Etelle, a cărui poveste are ca inspirație istoria, stilul și eleganța specifice Franței și evidențiază capacitatea unui bun designer de a pune în valoare punctele forte feminine. Care te reprezintă cel mai bine?

„În creația vestimentară, satisfacția constă în zâmbetul clientelor, de aceea, ne dorim să aflăm ce stil le reprezintă mai bine, pentru că doar astfel putem pregăti creații care să corespundă întocmai așteptărilor pe care le au de la un fashion brand custom made”, susține Adriana Radu, designer Etelle.

În cadrul evenimentului, invitații au aflat și povestea partenerului Techir și s-au delectat cu vin frizant de la Crama Carastelec Winery. Evenimentul a fost acompaniat muzical de către Edward – The SaxoMan, care a făcut senzație cu interpretarea sa la saxofon.

Etelle este pe piață din anul 2017, când fondatorii au pus bazele unui fashion business adresat femeilor pretențioase, care își doresc creații vestimentare deosebite, realizate în serii limitate.

Fiecare femeie este unică și capătă un spirit cameleonic prin intermediul creațiilor vestimentare pe care le poartă, fiind provocatoare, clasică, chic, misterioasă, fantastică sau învăluită de un aer glam. Etelle îndeamnă femeile să trăiască frumos La Vie en Robe!

Fotograf: Eduard Oti

Saxofon: Nică Edward

Parteneri: Techir, Crama Carastelec Winery– Friza

Parteneri Media: Fashion PR, Famost Magazine, Dolce Vita Magazine, Famost Magazine, Revista Bulevard, Kukida, Garbo, Fashionista TV, Wide Magazine, Business Woman, Luxury Magazine.

Vă las aici materialele video realizate în cadrul evenimentului, și tare mi-ar plăcea ca Maison ETELLE să vă inspire!

 

Romanian Designers presents: Maison Etelle

Romanian Designers presents : Etelle Fashion House !Special Guests: Adriana Radu-fashion designer Cristina Stan-brand managerImage Director Adi MarinusCamera assistant Reina CaitriaProducer Deniz #FashionistaMediaGroupInternationalEtelle Techir *Multumim pentru invitatie @Cristina Stan,pentru cadourile #divine @Etelle si @Techir !

Publicată de Fashionista TV pe Sâmbătă, 6 Octombrie 2018

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.