Echipă

Cristina Stan

Despre Cristina Stan

Studii: Absolventă a Facultății de Litere, Specializarea Jurnalism, în cadrul Universității “Ovidius” Constanța; Absolventă a Masteratului în Producție Multimedia și Audio-Video, în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București; Absolventă a Masteratului în Comunicare și Relații Publice, în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București; Absolventă a Modulurilor Psihopedagogice I și II, în cadrul Universității de Psihologie și Științele Educației București. Perfecţionări: Cursuri de Antreprenoriat și premiul “Investiția Anului 2012” în cadrul Programului educațional “Compania” organizat de Junior Achievement România, Certificat Manager de Proiect în cadrul Programului “Kant”- 2012, cursuri de Etică și Responsabilizare Socială organizate de Transparency International România, Atestat în Limba Engleză.

Attila Vago

Despre Attila Vago

Dezvoltator web si mobil, arhitect UX, inovator, proprietar al CocoonLabs.uk, dezvoltatorul si administratorul tehnic al sitului stiricim.ro. Scrie cod in timpul liber, se joaca cu lego, pasionat de robotica si aeronautica. Adora calatoriile cu avionul. In vreme buna il gasesti cu aparatul foto la gat, urcand munti, cautand expozitii noi de arta sau la o piesa de teatru. Nu refuza niciodata un Martini alb cu gheata si lamaie; gateste cele mai bune clatite si Chili Con Carne din Irlanda de Nord.

Ruxandra Niculescu

Despre Ruxandra Niculescu

Psiholog clinician, psihoterapeut.

Irina Anda Babău

Despre Irina Anda Babău

Psiholog cu specializare in psihoterapie experientiala si hipnoterapie, masterat in terapii de cuplu si familie.

Anastasia Trofor

Despre Anastasia Trofor

Împlinește 6 ani pe 16 iulie, cel mai mult ii place sa picteze. O realizare de-a ei: la 2 ani și 8 luni știa să recite întreg poemul Luceafărul de 98 de strofe.

Rebeca Trofor

Despre Rebeca Trofor

Împlinește 4 ani pe 17 iunie, este o fetiță foarte jucaușă și ambițioasaă. Obiectivul activităților zilnice este de a realiza tot ce poate face surioara ei mai mare, Anastasia.

Octavian Ștefănescu

Despre Octavian Ștefănescu

Are 10 ani și este un elev silitor. Îi place matematica și este foarte disciplinat.

Ana

Despre Ana Hetel

Are 10 ani și este o fire optimistă, veselă, mereu cu zâmbetul pe buze.