Charlize Maalouf

Tinere talente românești: Charlize Maalouf, o voce remarcabilă

Zilele de răsfăț din perioada Sărbătorilor sunt numai bune pentru a ne aduce aminte de farmecul copilăriei. Ascultăm colinde și decorăm casa, pentru a crea un cadru magic. Și pentru că radioul lui Moș Crăciun sau playlistul youtube necesită alternativă sau un refresh, am descoperit o tânără talentată, de care trebuie să vă spun și vouă: Charlize a înregistrat o serie muzicală dedicată Sărbătorilor de Iarnă și vă asigur că interpretările sale merită toată atenția.

Născută într-o familie iubitoare, Charlize Maalouf  (11 ani) este un mix de rădăcini românești și libaneze, ceea ce îi conferă un farmec fizic inegalabil. Moștenește tenul măsliniu al bunicii sale din Liban, dar și pasiunea ei pentru muzică. Mătușa ei este soprană la opera din Franța, ceea ce o motivează pe Charlize să își dezvolte talentul nativ prin multă practică.

Toți copiii sunt frumoși, speciali, minunați și sunt înzerstrați cu talente sau abilități care pot fi deveni hobby-uri pe termen lung sau chiar o sursă de venit, însă unii copiii le dezvoltă, alții doar le descoperă și le practică un timp limitat, până ce sunt atrași de alte arii.

 

Abiltățile copiilor sunt descoperite de către părinți

Părinții lui Charlize i-au observat înclinațiile încă de la o vârstă fragedă și au încurajat-o să cânte. Și pentru că perseverența este cea care conduce spre culmile succesului, părinții fetei au înscris-o la cursuri de canto, cu Ava Avarvari, care a ghidat-o în tehnicile interpretării corecte, armonioase, care i-au șlefuit talentul nativ.

Experiență și expunere media

Atunci când sunt îndrumați către diverse activități, voința este cea care dă un indiciu clar cu privire la eventuale perspective de practicare în viitor. Doar încurajarea și lecțiile sau mentoratul nu sunt suficiente fără o motivație intrinsecă a celor mici.

Charlize a fost fermecată de drumul pe care părinții i l-au oferit în a-și dezvolta pasiunea de a cânta și, până la 10 ani, a avut ocazia să participe la foarte multe evenimente, a jucat în piese de teatru, reclame, a dat interviuri pentru televiziuni și a fost parte dintr-o trupă.

În 2019 Charlize a participat la un casting la Opera Comică pentru Copii și a obținut un rol într-un muzical. Personajul interpretat a fost zebra Melman, din musicalul Madagascar Junior.

Eu cred că această experiență m-a făcut să mă îndrăgostesc total de muzică și de actorie. Le mulțumesc din suflet tuturor celor din echipa musicalului! Am conștientizat că e nevoie de multă muncă, nu doar de talent.

Premii obținute

Prin munca sa, Charlize a câștigat șase trofee la competiții de muzică naționale și internaționale, și foarte multe premii întâi. Cel mai important premiu al său este medalia de argint, la Campionatul Mondial de Arte, din Hollywood – USA, unde au participat mii de concurenți din multe țări.

Recent, tânăra s-a calificat în Finala Mondială Sanremo Junior 2021 și a câștigat marele premiu al Festivalului Christmas Exclusive Fest – Magia Crăciunului.

Planuri la 11 ani

Îi place să combine diverse stiluri de muzică și să interpreteze în mai multe limbi. Vorbește arabă și engleză și cântă cu ușurință în ambele limbi. La vârsta de doar 11 ani, Charlize are planuri să își dezvolte cunoștințele despre culturile lumii, pentru ca într-o zi, să poată cânta pentru cât mai mulți oameni, pe gustul, emoția și sufletul lor.

Îmi doresc o carieră în muzică. Nu știu dacă este greu sau ușor… eu voi munci mult, pentru că asta ține de mine. Sper să fiu văzută, apreciată și să mi se acorde o șansă în acest domeniu.

Dacă și voi considerați că Charlize merită să-și dezvolta pasiunea pentur muzică și să devină cunoscută, puteți să o sprijiniți printr-un share dat melodiilor de pe canalul său de Youtube.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.