Tinerele talente de la IT KIDS duc steagul României în Zanzibar

Patru romance prezintă steagul României în Africa

Modelele internationale Zoe (6 ani), Anne (10 ani), Sophie (12 ani) si Raisa (14 ani) participa in perioada 14-22 aprilie la concursul Little model Earth- Teen Model Earth in Zanzibar, Africa. Ele nu se afla la prima lor experienta ca modele, fiecare dintre ele laudandu-se cu proiecte internationale. Si uite cum doua dintre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor au devenit si puncte de reper in modellingul international!

Directorul National al Romaniei, care se afla in turneu de competitii de peste 3 saptamani, dupa Dubai – Little Miss world – si Bansko – Little Miss galaxy, este acolo alaturi de ele, sustinandu-le si transformandu-le in nume importante.

“Suntem la competitia Little model Earth in Tanzania, Zanzibar. E pentru prima data cand acest concurs se tine in Africa si am onorat cu drag invitatia organizatorilor, cu care colaboram de peste 4 ani. Sunt inconjurata de copii frumosi si talentati mereu, noi avem 3 agentii pe 3 continente unde incercam tot timpul, prin activitatea noastra de scouteri, sa gasim noi imagini, noile It girls, cum imi place mie sa le spun.

De data aceasta, am ales patru fete minunate sa reprezinte Romania. Zoe, Sophie, Anne si Raisa sunt la fel de exotice si de diferite ca si numele pe care il poarta. Sunt mandra sa faca parte din echipa mea si sunt convinsa ca si din aceasta competitie vom aduce premii mari acasa. Impreuna cu mine, pentru a le sustine mereu este muza noastra, Sara Anastasia Buzdun, care implineste si fantastica varsta de 12 ani tot pe scena, asa cum ne-a obisnuit. Iar de data aceasta, in premiera pe o scena din Africa, in Zanzibar!”, relateaza Catalina Buzdun- Rafaila, managerul concurentelor romance.

Probe de modelling si de talent, pe plaja cu cocotieri si mango

Dupa indelungi pregatiri cu speechuri care mai de care mai creative pentru interviul cu juriul, alegerea celor mai spectaculoase tinute pentru concurs, precum si clase de modelling, posing, catwalk, fetele sunt pregatite sa ne reprezinte in concursul unde participa copii intre 5-15 ani din toata lumea: Brazilia, Georgia, Bulgaria, Africa de sud, Thailanda, Kenya.

“Sunt entuziasmata si eu de ceea ce va urma fiindca nu am mai avut o asemenea oportunitate. Este o schimbare de peisaj, benefica zic eu, astfel vom avea sansa de a demonstra ca modelele noastre se adapteaza la orice proba. Suntem obisnuiti cu scene opulente, ecrane LED, public si setup profi, dar iata ca o astfel de provocare ne face sa ne mobilizam imediat. Abia astept sa vad cum se vor desfasura sedintele foto in acest cadru feeric. Si pentru mine e prima oara cand ajung in Africa si totul este o noutate. Multumiri presei din Romania ca ne e, ca de fiecare data, alaturi,” adaugă managerul tinerelor talente.

Intr-un peisaj sublim pe care l-am vazut deja in fotografiile postate de managerul lor in social media, pe Zoe, Anne Marie, Sophie si Raisa le asteapta o aventura extraordinara. Noi le dorim succes si va invitam si pe voi sa le fiti alaturi pe pagina de facebook a agentiei It kids- art school& modelling agency.

Tinerele talente de la IT KIDS duc steagul României în Zanzibar

Tinerele talente de la IT KIDS duc steagul României în Zanzibar

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.