relansare Cybex la Baby Boom

Baby Boom, bun pentru copii, dacă e vizitat de către părinți

Începând cu 8 Martie, Romexpo, pavilionul A este dedicat târgului Baby Boom, un târg cu produse dedicate părinților, de care beneficiază, în mare parte, copiii. Deschis și în weekend, 10, 11 Martie, la târg puteți găsi toate noutățile în materie de produse și servicii bune pentru copii, dacă părinții le dau votul de încredere și le achiziționează.

Cybex, brand-ul preferat al vedetelor internaționale de scaune auto, cărucioare și marsupii, se relansează în România Siguranța este pe primul loc pentru părinți atunci când vine vorba de grija față de copiii lor, de aceea alegerea celor mai bune accesorii pentru mașina și deplasat devine o prioritate.

Dacă vedetele internaționale precum Gwen Stefani, Shakira, Anne Hataway, Keira Knightley, Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen, Karolina Kurkova etc au ales să le ofere protecție copiilor lor prin produsele Cybex, începând cu luna martie, și părinții din România vor avea acces la cele mai sigure produse destinate siguranței celor mici.

Astfel, Cybex, unul dintre cei mai importanți producători de accesorii destinate siguranței copiilor, se relansează în România chiar săptămâna aceasta, 8-11 martie, la târgul Baby Boom de la Romexpo.

Cu toate că și-a făcut simțită prezența în România încă din 2014, de acum, începând cu martie 2018, produsele Cybex pot fi achiziționate direct de la distribuitor, dar și de la partenerii oficiali ai brand-ului: TatiCoolShop și Kika pentru produsele Platinium, ErFi Kids și Smart Baby pentru produsele Gold, dar de asemenea se găsesc și pe eMag.

Produsele Cybex au ieșit pe primele locuri în testele auto cu privire la siguranța copiilor, în special scaunul auto Sirona, care a fost desemnat TEST WINNER la testele Stiftung Warentest și ADAC, cel mai mare club automobilistic din Germania și Europa, cu peste 18 milioane de membri.

Mai mult, brand-ul a adus nou pe piață colaborările cu designeri mari de fashion cum e Jeremy Scott, dar și cu designeri de interior renumiți precum Marcel Wanders.

Înființat în 2005, Cybex oferă o gamă largă de produse pentru copii, care îmbină perfect siguranța cu funcționalitatea și fashion-ul, iar în 2018 vor apărea noi colecții în colaborare cu designeri internaționali.

TATICOOL este partener Cybex și pentru că el cunoaște tot ce înseamnă produse pentru siguranța copilului,  susține cu pertinență că scaunul auto corect construit salvează viața copilului. Mai multe detalii aici.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.