Larisa Lupoiu - designer Monarh

Generația Millennial este sursă de inspirație în modă

România devine competitivă în domeniul modei, iar fashion designerii sunt din ce în ce mai creativi și atenți la schimbări și trend-uri. Fashion Designer-ul Larisa Lupoiu s-a lăsat inspirată de generația millennial și, pe baza caracteristicilor definitorii ale acesteia, a realizat o colecție dedicată femeilor, prezentată cu fast în cadrul Romanian Fashion Philosophy.

Al doilea weekend al lunii martie a început cu o prezentare de modă de excepție, în care creațiile designerilor au încântat privirile și au servit drept inspirație pentru publicul pasionat de modă. Noua colecție Monarh Design are atribute comune cu generația care schimbă registrul și pentru care fericirea este prioritară.

„Millennial Elegance” înseamnă atenție pentru imaginea personală, libertate, încredere, independență, nevoia de a se simți în control, puterea unor decizii asumate și experiențe memorabile.

Creațiile se adresează reprezentanților millennial, familiarizați cu shopping-ul online, care vor o experiență de cumpărături rapidă, eficientă, care livrează ceea ce promite fotografia, dar și celor pentru care vizita la showroom este o experiență plăcută, de care nu se pot lipsi.

Colecția include piese vestimentare rafinate, realizate din mătase, corsete care complimentează silueta, mâneci victoriene, salopete feminine cu volane și rochii fine, elegante, care transformă o simplă purtare într-o amintire de neuitat. Colecția a culminat cu o creație de cuplu, la care Tudor Tailor a răspuns invitației de a completa eleganța feminină Monarh cu stilul inconfundabil al costumelor realizate fără cusur.

Larisa Lupoiu este designer încă din 2012 și crede cu tărie că industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe în funcție de gusturi, experiențe, cultură și viziune. Moda este pasiunea ei transformată în business, întrucât, pe lângă brand-ul Monarh Design, Larisa este și producător în industria fashion, ceea ce îi validează abilitățile de antreprenor.

 „A fost o seară cu feedback pozitiv, ceea ce ne motivează să avem încredere că eforturile noastre sunt apreciate. Colecția este realizată integral din mătase, pentru că mătasea este un statement de rafinament și eleganță și corespunde stilului Monarh. Mulțumesc tuturor pentru aprecieri și Doinei Spătaru pentru momentul de saxofon, care a completat contextul chic al prezentării.” – Larisa Lupoiu

Romanian Fashion Philosophy este un eveniment dedicat modei internaționale, care înseamnă o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion.

Video Colecție Millennial Elegance by Monarh Design:

Fotografii realizate de către XMedia Studio

Prezentarea de modă a reprezentat interes și pentru vedete și influenceri. Xonia, Ale Blake, Alexandru Constantin, Irinel Columbeanu, Dana Enache, Sensy Sny, Nadia de Luca, Loredana Chelba, Ana Maria Marinescu, Marian Vasilescu sunt doar câțiva care au ales să își petreacă seara descoperind talentul designerilor români.

Alexandra Blake - Alexandru Constantin @Romanian Fashion Philosophy - București

Cristian Mitrănescu – Alexandra Blake – Alexandru Constantin @Romanian Fashion Philosophy – București

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.