Hai la masa - educație alimentară prin joacă. Șervețelul Carolino

Gașca Zurli și Șervețelul Carolino oferă o nouă perspectivă a meselor în familie

Momentul meselor este foarte important și implică un anumit ritual, de la spălatul pe mâini, așezatul la masă, până la așteptarea celorlalți să termine de mâncat.  Pentru a-i educa pe cei mici să respecte mesele și să mănânce corespunzător, părinții fac eforturi considerabile, de multe ori cu slabe rezultate.

Mesele nu ar trebui să fie un moment plin de interdicții sau indicații oferite pe un ton impunător în mod repetat, fapt pentru care, două brand-uri românești s-au gândit să schimbe acest aspect și să confere meselor o perspectivă nostimă, relaxată. În procesul de educație pentru masă, o metodă eficientă este de a da exemple pozitive, cu ajutorul personajelor pe care copiii le iubesc și ale căror comportamente vor să le copieze.

Acest lucru este acum posibil! Cum? Cu ajutorul a două personaje moderne, mult îndrăgite de către copii.

Cea mai nouă producție Zurli, “Hai la masă!” este spectacolul prin care Gașca Zurli și Șervețelul Carolino vor să ofere copiilor o nouă imagine cu privire la mâncarea bună și statul la masă fără alte device-uri sau instrumente perturbatoare.

Șervețel dorește să contribuie activ la educarea copiilor, demontând ideea că “masa” este un chin pentru cei mari și cei mici, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, când, cum și cât mănâncă.  De aceea, Șervețel s-a alăturat celei mai noi producții semnată de Mirela Retegan, intitulată “Hai la masă!”.

Spectacolul cu care cea mai iubită trupă de copiii din România întâmpină toamna și îi împrietenește pe cei mici cu mâncarea sănătoasă, legumele, fructele, cu apa dar, mai ales, cu statul la masă. în mod corespunzător, dar într-o atmosferă armonioasă.

“Credem cu tărie că momentele petrecute la masa în familie sunt momente de o deosebită valoare atât emoțională, cât și nutrițională pentru toți membrii familiei. Așadar, Șervețelul Carolino s-a născut și a crescut în familiile din România tocmai pentru a facilita și încărca aceste momente, atât cu produse bogate din punct de vedere nutrițional pentru copii, cât și cu sfaturi educative, din zona de parenting, pentru părinți.

Credem foarte mult în acest nou proiect al prietenilor din Gașca Zurli care abordează un subiect atât de familiar nouă, astfel că acest parteneriat s-a creat în mod natural și sperăm că vom aduce împreună dragostea și pofta bună la fiecare masă în familie!”, a declarat Ana-Maria Băjan, Executive Director Marketing & PR Caroli, Caroli Foods Group.

Obiceiurile alimentare sănătoase vor fi prezentate de Gașca Zurli alături de noul personaj adorabilul Bucătăraș Zurli și Șervețelul Carolino în maniera cu care trupa deja ne-a obișnuit, adică jucăuș și colorat, prin cântece, jocuri, pline de exemple pozitive, în fiecare din cele 13 spectacole care vor avea loc în principalele orașe din țară:

Brașov (03.10),  Cluj-Napoca (05.10)

Botoșani (13.10)Bacău (14.10)

Galați (15.10), Buzău (16.10)

Ploiești (17.10), Craiova (22.10)

București (25.10), Timișoara (29.10)

Sibiu (30.10) și Baia Mare (4.11).

“Parteneriatul Gașca Zurli – Șervețelul Carolino ne bucură peste măsură nu doar pentru că împreună putem fi cei mai puternici aliați ai părinților în instituirea unei maniere jucăușe de abordare a statului la masă, ci mai ales pentru că el este generat de existența unor valori și preocupări comune. Hai La Masă! este un spectacol extraordinar în care părinții și copii învață să se bucure de magia meselor în familie”, a declarat Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

așteptăm cu drag să fiți alături de Gașca Zurli și Șervețelul Carolino de-a lungul celor 13 spectacole din țară și vă invităm să-i transmiteți Șervețelului Carolino ce produse v-ați dori pentru copiii voștri în categoria produselor din carne și poate, Carolino vă va surprinde chiar cu aceste produse pe care vi le doriți”, a completat Ana-Maria Băjan.

În plus, Șervețelul Carolino și-a propus să faciliteze accesul copiilor la cea mai nouă producție Zurli, oferind mai multe invitații duble pentru fiecare spectacol, acestea putând fi câștigate prin tragerea la sorți care are loc cu 2 zile înainte de fiecare spectacol. Tot ce trebuie să facă părinții pentru a putea intra în joc este să-i scrie o scrisoare Șervețelului Carolino pe site-ul www.caroli.ro/Scrisoare catre Carolino  în care să îi povestească Șervetelului Carolino:

  • ce tip de produse din categoria produselor din carne și-ar dori să găsească în magazine, pentru copiii lor – produse pe care copiii le-ar mânca cu poftă, iar părinții le-ar oferi cu drag;

  • ce caracteristici/atribute/beneficii ar trebui să aibă aceste produse din categoria produselor din carne pe care și-ar dori să le găsească pe rafturile magazinelor, pentru copiii lor;

  • ce așteptări au părinții de la Șervețelul Carolino, sau cu ce ar putea să-i ajute Șervețelul Carolino pe părinți pentru a-i convinge pe cei mici să aibă “poftă de mâncare”.

    http://stiricim.ro/2017/10/10/gasca-zurli-si-servetelul-carolino-ofera-o-noua-perspectiva-a-meselor-in-familie/

Șervețelul Carolino așteaptă cu mare interes scrisorile voastre, iar drept recompensă, te poate trimite la concertul “Hai la Masă!” împreună cu copilul tău, la super-concertul Gașca Zurli din orașul tău.

Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national,Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 45 de milioane de vizualizări  pe YouTube, le aparţine.

Alte info, aici.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.