Iuliana Beregoi - Generația Z

Iuliana Beregoi, noul model al fetițelor, a lansat piesa “Generatia Z”

“Generatia Z”, noua piesă semnată Iuliana Beregoi, a reușit să depășească așteptările fanilor. În doar 2 zile de la lansare, canalul de Youtube “Mixton Music” a “explodat” ca număr de accesari – peste 1.000.000 de  vizualizări.

Piesa a fost mult așteptată de copiii care o apreciază pe Iuliana, după ce au vizionat primul episod din producția “Lara”, film în care Iuliana este personajul principal, iar piesa “Generatia Z” este coloană sonoră.

În data de 13 septembrie, se poate spune că cifrele de audiență pentru primul episod (1.213.218 vizionări), dar și cele pentru piesă (1,422,229 vizionări) sunt o adevarată performanță pentru tânăra cântăreață.
La doar 13 ani, Iuliana Beregoi reușește să îmbine activitatea muzicală cu vloggul, unde are peste 300.000 de abonați, dar și zeci de milioane la single-urile lansate, toate produse și compuse la Mixton Music ( Cătălin Dascalu și Theea Miculescu).
Sus, sus, sus, fără frică de zbor,
Țintim acolo unde stelele nu mor,
Mai sus, dincolo de orice nor,
Țintim la vise și le-mplinim ușor.
Suntem Generația Z,
Cu sufletul independent
Cu muzica în gând și-n piept
U oh oh, u oh oh.
Versuri “Generatia Z”
Clipul are un scenariu plăcut, care o pune în valoare pe Iuliana, așa cum este ea, o copilă veselă, ce cântă despre generația în care este născută, caracterizată de vise mărețe. În videoclip apare și sora Iulianei, Ana Beregoi, care este pasionată de dans și, implicit, apare în câteva secvențe de dans.
Iuliana a devenit cunoscută la doar 10 ani, prin participarea la emisiunea Next Star, difuzată pe Antena 1 , în 2015. Vlogging-ul a ajutat-o să se apropie de copiii din Republica Moldova, România, Rusia. Până în prezent, contul de youtube însumează 280.766 fani (5 sept.2017) și 159 clipuri, în timp ce pagina sa de facebook adună peste 131.000 fani.

Muzica: Theea Miculescu, Catalin Dascalu

Text: Theea Miculescu, Catalin Dascalu

Orchestratie: Catalin Dascalu

Regia: Ciprian Iacob Editor

video: Cristi Balan (Steez)

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.