Energie creativă la Moony Coffee Room

Numai bună de vizitat în drum spre birou, în pauză, la o întâlnire sau la o oră de relaxare – am descoperit cafeneaua în care creativitatea este ridicată la nivel de artă. Moony Coffee Room este locul ideal unde să îți testezi inspirația cu o cafea sau cu diverse materiale menite să îți confere o stare comfortabilă.

Părinte sau nu, Moony Coffee Room este pentru copilul din tine, căruia îi place să se joace și să fie creativ, de ce nu, chiar folosind cafeaua. Cei care au răspuns provocării și-au expus micile opere de artă într-un loc special amenajat.

Desen creativ cuplu - Moony Coffee Room -

Statement al locației, cafeaua este produsul magic care dă acel boost de energie necesar zilelor încărcate ale săptămânii. Calitatea boabelor de cafea este garantată; acestea provin de la Five Elephant, furnizorul de cafea din Berlin, cel care se ocupă şi de prăjirea cafelei provenită din Kenya, Brazilia, Etiopia sau Guatemala. Poți personaliza cafeaua cu aroma dorită, așa cum am solicitat noi, aromă de nuci.

 Moony Cafe

Meniul include preparate pentru un prânz sănătos, precum: salate, sandwichuri, quiche sau supe. Și pentru că vrem să întărim ideea că Moony dă o stare de visare, de anamneză, ceea ce în copilărie numeam fagure, se poate servi la cafenea sub denumirea waffles.

Fagure la Moony Coffee Room

Un spațiu accesibil celor care au birourile în zonele Victoriei, Dorobanți, Zona Perla, Iancu de Hunedoara, Moony este un *must visit* pentru cei creativi, care se vor simți în elementul lor, având chiar posibilitatea de a se relaxa desenând cu culorile pe cărțile pentru adulți; contextual și pentru copii, care vor fi provocați să nu depășească spațiile indicate de schițe.

Oameni creativi - Moony Coffee Room

Meniu Moony Coffee Room

Dacă activați în sfera creativă, cu siguranță Moony este locul care vă va binedispune, chiar dacă în pauza scurtă de la birou sau la un meeting.

Adresa:  Bulevardul Iancu de Hunedoara nr 54.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.