Experiență educațională la New York, în cadrul proiectului Atelierul Digital

Curricumul educațional românesc este deseori criticat întrucât formează tinerii, dar nu raportat la nevoile pieței actuale. În contextul dezvoltării digitalului, există totuși inițiative lăudabile, precum Atelierul Digital. Proiectul, organizat de Jaromania, are ca obiectiv formarea competențelor în marketingul din sfera online.

Trei studenți din România beneficiază la New York de o experiență educațională, importantă pentru cariera lor, în cadrul proiectului Atelierul Digital. Proiectul s-a adresat celor care fac primii pași în marketingul online, dorind  să își dezvolte aptitudinile digitale sau să își înceapă viitoarea carieră.

Studenții au participat la trainingul online, în cadrul căruia au finalizat modulele de curs. Cei care au finalizat cele 23 de module și au susținut testul final au primit o certificare Google, recunoscută de IAB Europe,  intrând în cursa pentru câștigarea acestei experiențe educaționale la New York!

Studenții care vor beneficia de experiența la New York sunt:
•    Robert Crâşmaru – Universitatea de Vest, Timișoara
•    Denisa-Andreea Fumărel – Universitatea Politehnica, Timișoara
•    Roxana    Zdurcea – Universitatea din Craiova, Craiova

Proiectul este adresat tuturor studenților și tinerilor antreprenori cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, tuturor celor care fac primii pași în online, care vor să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă cariera având o bază solidă de cunoștințe, validată de o certificare Google și recunoscută IAB Europe.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.