Shakira este vocea principală în filmul animat Zootopia

Cântăreața Shakira retrăiește copilăria, nu doar prin intermediul celor doi fii ai săi, dar și prin intermediul proiectelor la care lucrează. Aceasta are un rol vocal în Filmul Zootopia, desen animat, după ce, anul trecut a lansat inclusiv un joc pentru a promova parfumul al cărui nume îl poartă, LoveRocks.

Zootropolis este un oraș unde locuiesc numai animale, o vulpe guralivă dă de necaz și ajunge să primească ajutor de unde se așteaptă mai puțin. Shakira este vocea Gazellei, starul pop din Zootropolis și nu doar că se identifică cu personajul prin prisma meseriei, dar și înfățișarea personajului aduce cu repere cu fizicul vedetei. Premiera filmului Zootopia a avut loc la Studiourile Walt Disney Animation din America, pe 17 februarie 2016; în România premiera a avut loc pe 4 Martie. Din distribuție mai fac parte: Jason Bateman, Idris Elba, Ginnifer Goodwin.

Shakira Gazella

Pentru a oferi fanilor ocazia de a face virale personajele din film, producătorii au lansat și o serie de animații pentru facebook, ce pot fi folosite în conversații în mod gratuit.

Animații Zootopia – Facebook.
Facebook- Zootopia

Anul trecut, acaparată fiind de lumea jocurilor pentru copii, Shakira a lansat inclusiv un joc, ce poartă numelui parfumului său, LoveRocks. Drept urmare, rolul său în filmul animat nu mai surprinde pe nimeni.

Detalii: loverocks.com

Love Rocks Shakira

Cântăreața Shakira interpretează şi melodia originală a filmului Zootopia, Try Everything, compusă de Sia şi Stargate. Cântecul spune povestea personajului principal Judy Hops, de la a fi un iepuraş într-un oraş mic la a deveni poliţist într-un oraş mare.

Shakira este o cântăreață de origine columbiană, numele său complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, iar în limba arabă, semnificația numelui este recunoștință. Vedeta are o relație cu celebrul fotbalist Pique, care joacă în echipa FC Barcelona Împreună au doi băieți, Sasha și Milan, pe care mama nu ezită să îi ia în tribune la meciurile tatălui, probabil, pentru a le servi drept un model de viață.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.