SUS JOS- VOICU HETEL

Atelier de învățare creativă și dezvoltare senzorială la Kindi-Family Hub

Duminică, 31 ianuarie, ora 11.00, Teatrul din Podul Meu vine la Kindi-Family Hub cu “SUS-JOS” – atelier de învățare creativă și dezvoltare senzorială. Conceptul este regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

Actorul Voicu Hetel a regizat spectacole ce fac parte din programul european de Educație Timpurie. Kindi este un un spațiu dedicat familiei, având în centru principii de educație non-formală de orientare Montessori, ce țintesc inteligența emotională și socială a copiilor, precum și aspectele de viață practică ce îi pun pe copii în contact cu realitatea timpului și spațiului în care trăiesc.

Misiunea comună Teatrul din Podul meu – Kindi este aceea de a-i stimula pe copii, de la vârsta mică, să se manifeste liber și să experimenteze mediul pentru dezvoltarea lor autonomă pe termen lung.
Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

Atelier recomandat copiilor de la 1 – 3 ani.
Număr limitat de 10 locuri.
Preț: 40 lei. Părinții nu plătesc.
Locația: Kindi, Str. Delea Veche nr. 35, sector 2. www.kindi.ro
Înscrieri la contact@kindi.ro sau teatruldinpodulmeu@gmail.com
Tel. 0749 147 414

Atelier Creativ- Teatrul din Podul Meu

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.