Investitia Anului 2012 - Cristina Stan - Proiect Educativo

COMPANIA ANULUI 2016 – COMPETITIE EUROPEANA PENTRU ELEVI SI STUDENTI

Tinerii cu viziune și cu inițiativă își pot testa spiritul antreprenorial în cadrul competiției europene JA Compania Anului 2016, un program internațional de incubare a ideilor de business pentru elevi  și studenți.

Tinerii cu vârstă 16-26 de ani, sunt invitați să-și inscrie echipele pe www.start-business.ro și să trăiască o experiență reală de antreprenoriat, prin care își transformă o idee de afacere într-un pilot sau un start-up de succes. În cadrul programului, aceștia intră în competiție cu alte echipe din România și ulterior, din Europa.

JA Compania Anului debutează pe 15 februarie 2015, dată la care elevii și studenții se pot înscrie în etapa națională printr-un business summary și un video pitch. Echipele selectate intră în incubatorul educational JA BizzFactory, unde își dezvoltă companiile pilot, beneficiind de sprijinul consultanților voluntari din mediul de afaceri. Echipele cu cele mai bune rezultate în incubator vor participa la Finala Națională Compania Anului 2016 care va avea loc pe 24 mai în București.

Câștigătorii vor primi burse de participare la finala European Company of the Year din Elveția (secțiunea elevi), și la finala European Enterprise Challenge ( secțiunea studenți).

”Pentru noi, participarea la Compania anului 2015 a fost o experiență incredibilă, nu numai prin faptul ca am învățat să facem business și să lucrăm în echipă, dar și pentru că am cunoscut oameni cu adevărat deosebiți, cărora nu le e frică să arate ce gândesc, care nu se tem de eșec – oameni de succes.”, a spus Vlad Dinu, reprezentant al echipei de la colegiul național I.L. Caragiale, București, care a reprezentat România la finala de la Berlin 2015.

Vlad Dinu

Drumul către o carieră antreprenoriala începe la http://start-business.ro/

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.