Inapoi la scoala

Informare cu privire la școlile redeschise. Aflați dacă se merge la cursuri

În ciuda bucuriei elevilor care au avut o zi liberă în plus pentru a profita de jocurile în zăpadă, de mâine, marți, 19 ianuarie, se reîncep cursurile. Biroul de Presă al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice anunță că în cadrul colegiilor prefecturale județene s-a decis reluarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov.
Cursurile se vor relua şi în judeţul Giurgiu, cu excepţia unităţilor şcolare de pe raza localităţilor Gogoşari, Putineiu şi Schitu. În judeţul Ialomiţa vor fi redeschise toate şcolile din mediul urban. În judeţul Dâmboviţa vor funcţiona toate unităţile de învăţământ, mai puţin cele din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti.

Urmare a eforturilor depuse de autorităţile locale în vederea deblocării zonelor afectate de ninsori, marţi, 19 ianuarie, cursurile vor fi reluate integral şi în judeţele Giurgiu şi Harghita.

În judeţul Ialomiţa vor fi redeschise în totalitate şcolile din mediul urban, iar în judeţul Dâmboviţa vor funcţiona toate unităţile de învăţământ, mai puţin cele din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti. În judeţul Olt, 6 unităţi de învăţământ rămân închise, în timp ce în judeţul Vaslui cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ din mediul urban şi, parţial, în cele din mediul rural. În judeţul Vrancea 6 şcoli vor rămâne închise, iar în judeţele Brăila şi Galaţi, potrivit hotărârilor colegiilor prefecturale, cursurile din unităţile de învăţământ din mediul rural sunt în continuare anulate.

În judeţul Tulcea procesul instructiv-educativ va fi suspendat şi mâine, 19 ianuarie. 

Precizăm că acest comunicat are la bază raportările inspectoratelor şcolare judeţene de la ora 15:00, existând posibilitatea ca datele să se schimbe în funcţie de intervenţiile punctuale ale autorităţilor şi de evoluţia vremii. Vom reveni cu o situaţie finală după ora 18:00, oră până la care vor fi centralizate cele mai recente date din teritoriu.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.