UBISOFT SCHOLARSHIP

Jaromania şi Ubisoft învaţă tinerii să dezvolte jocuri video

Junior Achievement și Ubisoft invită studenții din Craiova să descopere secretele unei cariere în industria de gaming software. România ocupă locul 3 în Europa Estică și locul 39 în lume când vine vorba de banii pe care îi investește în industria de gaming software, conform datelor statistice publicate de Newzoo. Accesul la internet și la dispozitive mobile transformă jocurile video într-o activitate zilnică pentru mulți români. 

Junior Achievement (JA) împreună cu Ubisoft invită studenții să descopere secretele industriei de gaming software în cadrul proiectului The Ubisoft Scholarship. Acesta este începutul aventurii în industria jocurilor video. Studenții pasionați de gaming, care au visat să realizeze jocuri video sunt invitați să se înscrie în programul de burse Ubisoft, care poate fi un start al unei cariere în domeniu.

Experiența durează 6 luni, în care participanții vor învăța să dezvolte jocuri, cu ajutor din partea celor mai experimentați oameni din domeniu.

CE SE ÎNTAMPLĂ, CONCRET?

Timp de 6 luni, vei lucra într-o echipă dinamică în studioul Ubi, timp în care vei acumula multiple cunoştiinţe în domeniu.

Înscrie-te pentru una dintre cele 6 burse Ubisoft – aplicând pentru unul dintre cele două profile disponibile:
• Programare 
• Grafică

DE CE CUNOŞTINŢE AI NEVOIE?

  • Programare:  C++
    • Grafica: Adobe Photoshop

Selecţia se face pe baza CV-ului depus pe platform www.ubisoft.jaromania.org. Dacă te potriveşti profilului căutat, urmează un interviu şi un test tehnic.

Orice proiect, program sau joc personal/ portofoliu artistic relevant ataşate la CV, îţi aduc şanse în plus. Convinge că esti potrivit acestei oportunităţi şi alătură-te echipei Ubisoft!

TIMELINE

Înscrierile la The Ubisoft Scholarship se fac în perioada 12.01 – 06.02. 2016.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.