Haine pereche părinți-copii

Hainele pereche părinți-copii sunt un trend cu care empatizează atât părinții, cât și copiii. MiniMaxi Urban Style înseamnă creații comode, de zi cu zi, pentru familie.

Raluca Nicoară este o mamă dedicată, o femeie care integrează pasiunea de părinte în activitățile sale antreprenoriale. Deși la bază este cunoscută pentru broderie personalizată pe orice tip de țesătură, de curând a început să creeze ținute care bucură familiile.
Din dorința de a afla cum e cu moda matching în familie, i-am adresat câteva întrebări, care vă pot inspira să vă oferiți dumneavoastră și copiilor șansa de a purta același model al unei ținute.
1. Cum ți-a venit ideea de a crea haine pereche copii-părinți?
E o poveste mai lungă, dar pe scurt, am observat pe piață o ascensiune a acestui trend și în același timp un gap: majoritatea brandurilor ignoră partea masculină a familiei. Din experiență confirm o anumită lejeritate în crearea outfit-urilor mama-fiică atât din punct de vedere al creativității cât și a materialelor și a procesului de execuție. Tocmai de aceea atunci când concep un produs am în vedere în primul rând tăticii și baieții și ulterior feminizez modelul. Așadar urmăm trendul cu completările de rigoare.
2. Ce spun clienții – este cerere pentru aceste haine pereche?
Cererea e chiar foarte mare, atât în România cât și la nivel global. Până în prezent am vândut pe 3 continente: Europa, Asia și America de Nord.
3. Ai avut și alte cereri de modele decât cele pe care le oferi deja?
Piața e deja educată pe segmentul rochițelor de ocazie și am avut cereri de rochițe asortate pentru nunți sau botezuri. Din păcate nu e segmentul meu, însă am recomandări de alte ateliere pentru astfel de outfit-uri. Nu las niciodată clienții sa plece fără cel puțin o soluție alternativă la problema pentru care m-au contactat.
4.Ce spune fetița ta despre ideea de a vă îmbrăca la fel?
Sosonica (nume de cod) e la vârsta la care mă are drept model în multe aspecte din viața ei. Și, nu îmi dau seama dacă e comun, însă și eu o am pe ea ca model în anumite privințe. Ne îmbrăcăm uneori asortat însă nu e regulă zilnică. Cred că mai degraba eu sunt încântată să mă îmbrac ca ea și nu invers.
5. Care sunt planurile pe mai departe, ce ținute planifici, cojocele, pălării, etc?
În primul rând am în plan lansarea site-ului. Mi se pare un pas necesar căruia i-am acordat prea puțină importanță în ultimul timp. În ceea ce privește modelele de îmbrăcăminte, merg pe seturi de sezon:căciuli, fulare, veste din blană artificială, hanorace. Nu merg pe principul de colecție (deși știu că în fashion așa se face) ci mai degraba pe lansarea de seturi noi săptămânal sau bilunar.
Puteți comanda haine pereche de pe etsy.

 


Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.