Motivele de fericire ale româncelor – cercetare națională –

Cel mai mare motiv de fericire al părinților este copilul, implicit momentele în care acesta râde. Familia și iubirea din cadrul acesteia sunt prioritate pentru orice părinte cu norme și valori general valabile. Dar care sunt motivele de fericire ale româncelor, pe lângă sfera familială?

Designerul român, Izabela Mandoiu, a luat o inițiativă curajoasă, de a face o cercetare de piață la nivel național, pentru a realiza un top 10 motive de fericire ale româncelor.

Ideea are la bază motivele tradiționale românești, care sunt în vogă de mai bine de 2 ani de zile și s-au remarcat chiar și la nivel international. Izabela Mandoiu a sesizat apetența pentru simbolistica românească și chiar a comparat reacțiile clienților la piese vestimentare simple cu reacțiile avute la vederea creațiilor cu motive tradiționale.

După ce a decretat că toamna anului 2016 este „Toamna de catifea”, designerul a decis că toamna se numără motivele de fericire. Această cercetare de piață care va avea două etape: o cercetare cantitativă, pentru a face un top 10 al motivelor de fericire și o cercetare calitativă, care va presupune interviuri cu persoane cunoscute, care au ales să îi poarte poveștile țesute cu valori.

Pentru a motiva româncele să se implice și să fie deschise în a furniza aceste informații prin completarea chestionarului online, Izabela va oferi, prin tragere la sorți un premiu deosebit: o creație cu motive de fericire. Drept urmare, doamnele și domnișoarele sunt invitate să complete chestionarul aici: https://www.surveymonkey.com/r/MotiveDeFericire

Cercetarea Motive de Fericire se va încheia când va însuma 1000 de respondenți, iar rezultatul va fi făcut public, cu date exacte privind ipoteza clară și rezultatele celor două etape de cercetare.

„Majoritatea femeilor se înseninează când văd o piesă vestimentară cu motive tradiționale, fie ele brodate de mână, la mașină sau aplicate. Vreau să înțelegem ce anume le face fericite: shoppingul în sine sau simbolistica din folclor? De asemenea, este important de aflat dacă aleg creații cu simboluri românești pentru că, spre deosebire de cele simple, le induc sentimente de patriotism, apartenență, mândrie, valori, fericire” declară Izabela Mandoiu.

În încheiere vă invităm să completați chestionarul, dar, mai mult de atât, vă rugăm să reflectați asupra motivelor de fericire pe care le generați copiilor dumneavoastră și asupra modelului de viață pe care i-l acordați în cadrul familiei.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.