Concurs pentru copii – ultimele 5 zile

Concurs pentru copii: participati acum la concursul lunii septembrie!

Nu-i asa ca si voi indragiti poneii? Iata ca luna aceasta va invitam sa participati la concurs si sa castigati unul din cele 3 kituri de carti educationale My Little Pony – Scrie si Sterge – Litere si Cifre. Veti invata sa scrieti literele si cifrele, iar folosind buretele de la celalalt capat al instrumentului de scris veti putea repeta de cate ori vreti.

Ca sa participati la concurs, va invitam sa ne scrieti pe adresa editor@mszp.ro ce ar raspunde Poneiul Prietenos la intrebarea “Ce este prietenia?”.

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 5 octombrie, ora 23:59, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti in data de 6 octombrie. Regulamentul poate fi gasit pe pagina de Facebook MSZP. Mult succes!

Media Service Zawada Publishing este editura pentru copii, cu o experiență de peste 20 de ani în editarea de cărți pentru cei mici. Are birouri în România, Polonia și Ungaria. Biroul din România funcționează din 2014 și a publicat, până în prezent, peste 20 de titluri pentru copii și adolescenți, colaborând, în acest sens, cu licențiatori precum Turner Enterprises, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast.

Media Service Zawada Publishing este universul în care copiii descoperă personajele lor preferate, având parte în același timp de experiențe distractive, educative, într-o manieră unică.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.