Copii români - modele - It kids- Art school & modelling agency

Copiii români scriu un nou capitol de succes, în modelling

Copiii de la It kids- Art school & Modelling Agency fac pași importanți în activitate: defilează la New York Fashion week, au ședinte foto cu Ferrari la Paris și poartă creații semnate de designeri renumiți.

Talentul este o aptitudine înnăscută sau dovada că perseverența și ambiția se împletesc armonios și pot aduce rezultate chiar mai bune decât în cazurile în care îndeletnicirile sunt pur native. Lucrul acesta este dovedit de către copiii români, care în loc să petreacă mare parte a timpului liber pe diverse device-uri, aleg să aibă activități constructive, care le deschid oportunități deosebite. Cătălina Buzdun-Răfăilă este un om ambițios, care crede în potențialul copiilor din România și vrea să îi propulseze spre culmile succesului. De aceea, la It Kids, Cătălina, cu ajutorul unor oameni pregătiți în acest sens, formează copiii pentru o carieră în modeling și alte arii conexe.

Modelul său de business are și o motivație aparte, faptul că și fiica sa este model, ceea ce o determină să lupte cu toate forțele pentru ca toți cursanții și copiii din portofoliul agenției să capete vizibilitate internațională și să fie cooptați în proiecte interesante, care să le aducă și contracte profitabile.

Premii câștigate

Pe lângă prezentări de modă la nivel internațional, echipa are un număr impresionant de premii câștigate:

  1. Paula Both, 12 ani, a luat primul casting de actriță pe Broadway în celebrul musical Legally blonde. S-a mutat pentru 8 luni la New York, pe bază de contract financiar.
  2. Maria Cristina Flacau a câștigat două Grand Prixuri într-un an, pe categoria Pre- adolescenși Little Miss galaxy în Bulgaria și Top child model of the Planet în Georgia.
  3. Alessia Stoica a câștigat la Los Angeles titlul Junior Model Champion la World Championship of Performing Arts.
  4. Andreea Costache a concurat la 15 ani la celebrul Miss România, organizat de Bucharest Fashion Week, dupa ce în 2019 a câștigat titlul Top model in Georgia și Teen Miss Planet Grand Prix în Bulgaria.
  5. Sara Anastasia Buzdun a fost aleasă recent imaginea unui brand american, casting care a durat online 6 săptămani și unde au fost 1050 candidați din toată lumea.
  6. Maria Caterina Imperiale a participat la cele mai multe evenimente de fashion într-un an: Moscow Fashion Week, Estet fashion week de două ori, New York Fashion Week, World rising stars, European kids fashion week în Paris și Milano samd.
  7. Singurii copii din România care au făcut sedințe foto cu Ferrari în Paris sunt invitați în august 2020 să defileze pentru brandul francez Zaady în cadrul showroomului oficial Bentley.
  8. Cele mai multe evenimente din străinatate: 14 licențe de concursuri Miss & mister si modelling pt copii și adolescenți, New York fashion week, Miami Fashion week, Milano Fashion Week, European kids fashion week Milano si Paris, Tallinn Fashion Week, Sofia Fashion Week, World rising stars fashion week Tbilisi, London Fashion week- House of ikons, International kids fashion week Sankt Petersburg, Moscow Fashion week, Estet fashion week.

Reușite recente

Ultimul lor show de seamnă a fost la Paris Fashion Week- European Kids Fashion, unde 14 copii au fost modele pentru o zi pentru designeri români, italieni și francezi. Apoi,  au avut la dispozitie un Ferrari roșu, ultimul model, pentru arealiza o ședință foto și au ales spatiul Champ de Mars, cu o priveliște minunată: Turnul Eiffel.

Manageriați de Cătălina Buzdun- Rafaila, copiii It kids: Sara Anastasia Buzdun, Maria Cristina Flacau, Maria Caterina Imperiale, Daniela Sabalin, Bianca Cotoi, Stephanie Oprea, Melissa Petre, Anastasia Ionita, Ioana Bardasu, Elisa Preda si însoțiți de copiii Patrik si Lavinia Muresan, Alisia Varariu, Alexandra Ihu, Denisa Georgescu, reprezentați de o altă agenșie din Sibiu, au avut parte de un tratament VIP. Cazați la hoteluri boutique și implicați într-un fashion show elegant pentru buyeri și oameni din industria modei, copiii au fost remarcați de designeri celebri, precum Shaleeva sau Zaady.

Cătălina Buzdun- Rafaila, co-organizatorul European kids fashion events a decis ca în ediția următoare să continue cu planurile și parteneriatele efervescente:

“După ideea de a realiza un photoshooting cu un Ferrari la baza Turnului Eiffel și reacțiile pozitive din media, am decis să ne aliem cu Bentley și să facem un show nou în Paris, in august 2020, în cadrul showroom-ului oficial. Și de această dată, vrem ca modelele noastră să poarte la Paris creații semnate de designeri români. Ca element de noutate, și designerii americani au acceptat participarea, alături de designeri italieni și branduri franceze. Vom aduce European kids fashion event și la București, la sfârșitul anului 2020. Avem multe surprize, de aceea recomand să ne urmăriți pe pagina It kids- Art school & modelling agency. Cu mare drag vă invităm pe 7 martie la It kids Brands Awards, la Radisson Blu 5* hotel în București, unde vom premia excelența în domenii diverse, în rândul copiilor și adolescenților. De asemenea,  11 designeri din România, unul din Ukraina și unul din Italia semnează colecțiile pe care le vor prezenta cele 75 de modele cu vârste între 5-16 ani ”, mărturiseste Cătălina Buzdun.

Îndrumare profesionistă

Scriam acum câțiva ani despre culisele unei prezentări de modă marca IT Kids, cu focus pe atenția oferită copiilor de către formatorii în modeling. Dacă vreți să vă înscrieți copilul la IT Kids, iată cu cine vor lucra:

Modelling: Bianca Paduraru, Andreea Costache

Photomodelling: FotoEvent88

Teatru și artele spectacolului: Nouria Nouri

Impresariat artistic: Catalina Buzdun- Rafaila

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.