Tudor Roșu -actor în Fructul Oprit

Fructul oprit, o provocare acceptată de către Tudor Roșu

Tudor este copil, dar nu unul oarecare. Tudor Roșu este un copil care și-a descoperit talentul și muncește mult, cu determinare, pentru a dovedi că vrea să practice actoria pănă la adânci bătrâneți. În prezent, Tudor este cel mai tânăr actor din serialul Fructul Oprit, difuzat pe Antena 1. Care sunt ingredientele succesului său, aflați din interviu.

Știricim: Tudor, ce înseamnă pentru tine proiectul „Fructul oprit”?

Tudor: O răsplată. Îmi doream de foarte mult timp să joc într-un serial, unde să am un rol mare. Ştiam că pot. „Fructul oprit” înseamnă un proiect important, este confirmarea că pot să mă descurc cu orice rol.

Știricim: Ți-ai imaginat până acum un proiect de asemenea anvergură?

Tudor: Da, sincer vorbind. După patru filme artistice si cateva seriale tv mă aşteptam să vină şi un serial ca acesta. Ştiu ce pot şi ştiu că fac faţă oricărei provocări.

Știricim: Cărui segment de vârstă se adresează filmul și ce mesaj transmite personajul tău telespectatorilor? Altfel spus, de ce ar trebui să se uite tinerii la acest serial?

Tudor: De ce să se uite tinerii? Păi pentru simplu fapt că este o realitate a vieţii. Eu sunt copilul lui Tudor Caragea, un arhitect destul de bogat. Am crescut fără mamă, dar am avut norocul unei bone foarte educate, venită tocmai de la Paris. Mai o soră mai mare, dar tata, ne-a educat foarte bine. Chiar şi un frate, deşi a fost doar botezat de tatăl meu, dar Petru este ca un frate mai mare. Am o familie foarte mare. Deci, chiar dacă are bani, şi a rămas văduv de tânăr a avut mare grijă de familia lui.

Știricim: Am văzut că ești implicat în multe activități, ce te recomandă pentru acest rol? (diplomă/ cursuri actorie)

Tudor: Fac actorie de la 5 ani. Am pornit de la un videoclip, în care am apărut alături de Ştefan Bănică „Gustul dragostei”. Apoi am jucat în „Ho ho ho 2” alături de Andreea Marin, am fost nepotul Stelei Popescu în filmul „Mamaia”, nepotul lui Victor Rebenciuc în serialul tv „Orbul”, băiatul lui Firicel din „Las Fierbinti”, Selfie 69, serialul „Lecţii de viaţă” şi multe altele.

Joc în două piese de teatru. „Suflete moarte” la Teatrul de Comedie şi „Visul unei nopţi de vară” de la Teatrul Excelsior, ambele avându-l regizor pe Vlad Cristache.

Da, am făcut şi şcoală. Am pornit cu „Şcoala Micile Vedete”, „Academia de teatru si film” a doamnei Ruxandra Ion, şi cursuri de teatru unde o am profesoară pe actriţa Delia Nartea.

Știricim: Cine te-a îndrumat spre genul acesta de activități?

Tudor: A fost ceva care a venit de la sine. Am avut curiozitatea într-o zi, mic fiind să înţeleg televiziunea. Prietena mamei este reporter. Şi în timp ce stătea de vorbă cu mine, ea era şi la televizor. Am încercat să aflu cum este acest lucru posibil, şi aşa m-a prins microbul. Altel nu ştiu, aşa a fost să fie probabil, să mă fac actor. Nu ştiu.

Știricim: La ce ai renunța pentru a fi actor toată viața?

Tudor: Încă nu dispun de prea multe oferte ca să pot să aleg. Dar ştiu sigur că vreau să mă fac actor. Şi nici nu văd ce ar putea să apară după atâţea ani, şi deja experienţă ca să pot să-mi schimb opţiunea.

Știricim: Pe cine admiri dintre actorii români, din film sau de pe scena teatrului românesc și de ce?

Tudor: Stela Popescu, şi mă bucur tare mult că am cunoscut-o şi mai mult să joc cu ea, Victor Rebenciuc, de la care am aflat foarte multe lucruri, Marian Râlea, care mi-a fost şi profesor la Academia de teatru şi Film, Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir. L-am cunoscut pe Adrian Titieni şi îl admir foarte tare, Gheorghe Visu. Dar am cunoscut şi foarte mulţi actori tineri.

Știricim: Când ești pe tv, intri în atenția tuturor, vei fi o mică vedetă. Ești pregătit?

Tudor: Da. Sunt pregătit. Mi-am asumat totul, părinţii sunt alături de mine, aşa că nu îmi e teamă de nimic.

Știricim: Un gând de încheiere?

Tudor: Nu ştiu ce să mai zic. Probabil că sunt dezamăgit că unii profesori nu apreciază că unii copiii îşi găsesc o meserie de mici şi pentru asta nu-i sprijină.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.