Crăiasa Zăpezii - Teatru pentru copii la Hotel Iaki

Crăiasa Zăpezii la Hotel Iaki

Luna decembrie este luna de basm, mult așteptată de copiii mici și mari. Spiritul sărbătorilor este un cumul de emoții, pe care le intensificăm prin spectacole, concerte, decoruri și activități cu tematică. Hotel Iaki oferă constănțenilor și turiștilor un spectacol cu melancolie: Crăiasa Zăpezii.

Trend-ul cartoon dictează personajele de basm ale fiecărei generații. În prezent, Elsa este cea care a acaparat interesul copiilor, fapt pentru care inclusiv industria jucăriilor și a hainelor pentru copii s-au adaptat, având acest personaj în prim plan. Părinții au avut și ei o regină de gheață, învăluită într-o aură feerică, a poveștilor minunate la gura sobei: Crăiasa Zăpezii.

Trupa Sufletel prezinta un spectacol interactiv in care povestea ne incalzeste sufletul, ne mangaie amintirile si ne topeste crusta sub care ne ascundem trairile! O poveste de iarna asemenea unui ceai cald aromat, primit dupa ce ai umblat atat prin viscol.

Un baietel si o fetita se jucau impreuna si erau cei mai buni prieteni, pana cand, intr-o zi, baiatul s-a schimbat brusc si a fost rapit de regina zapezilor. Ce nevoie are o regina cu inima de gheata de un baietel in singuratatea ei polara? Ce nevoie are sa ucida orice sentiment uman in el si sa il transforme intr-o copie, mica, ce-i drept, a ei?

Fetita este singura care nu accepta disparitia lui. Si, ghiciti ce, pleaca singura prin lume sa il caute. Nu stie unde e, dar alege sa mearga spre nord. Pe drum intalneste oameni ciudati, isi face prieteni buni, dar nici perspectiva prieteniei, nici teama de singuratate nu o opresc din cautarea ei.

Odata ajunsa la pol, cum il va face insa pe baietel sa vrea sa vina cu ea, inapoi in lumea urata si calda si imperfecta? Cum poti convinge pe cineva sa renunte la perfectiune pentru viata, pur si simplu?
Duminica, 10 DECEMBRIE, ORA 11.00, Trupa Sufletel va asteapta la Hotel IAKI Mamaia, pentru a va prezenta o lume plina de magie in CRAIASA ZAPEZII!

Rezervari 0735 405 986 /Bilet 25 lei, persoana / Rezervarea telefonica este obligatorie.

Biletele se achiziţionează cu 24h de la rezervarea telefonică. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.00 – 10.30

Organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor, fiecare copil trebuie supravegheat de un adult însoțitor.

Parteneri: IAKI SPA, Ara Sound, Antena 1, Constanta News, Evenimente Constanta

Crăiasa Zăpezii - Teatru pentru copii la Hotel Iaki

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.