Carmenittta - BWFR- gentuțe vesele din piele, pentru copii

Ghiozdănele vesele pentru copii

Cumpărăturile rechizitelor școlare sunt principala preocupare la începutul grădiniței și al școlii. Acestea trebuie să corespundă  întocmai așteptărilor copiilor. Ghiozdanele, utilitarele și hainele trebuie să fie produse de brand, care ilustrează personajele preferate sau vedete, pe care cei mici le au ca modele. Dar tu, ce i-ai oferi copilului, din proprie inițiativă? Carmenittta vă prezintă propunerile ei de gentuțe vesele pentru copii.

Dramele obișnuirii cu programul sau cu lipsa părinților sunt pe sfârșite, totul reintră în normal. Deși părinții doresc să fie modele pentru copii, de multe ori, din dorința de a le face pe plac celor mici, le răspund oricăror solicitări, chiar dacă produsele de brand sau accesoriile extravagante nu sunt bine venite în comunitățile școlare, întrucât conferă un instrument de laudă, de diferențiere în grup.

Produsele pe care copiii le preferă sunt cele cu personajele Disney sau actorii, artiștii pe care îi admiră. Deseori însă, piața mass-market face ca mai mulți copii din același grup să aibă produse identice, să le încurce sau să se certe pe acest subiect. Mai mult, întrucât majoritatea sunt produse în China, calitatea lasă de dorit.

Există și alternative, ale întreprinzătorilor români, care se gândesc la publicul tânăr ca vârstă și spirit, accesorizând personalizat fiecare produs. Carmenittta produce ghiozdănele vesele, pe care aplică personaje vesele, majoritatea realizate din resturile de material rămase din producția genților.

Feedback-ul celor mai mici este unul pozitiv, iar reacțiile adulților includ zâmbete pe buze. Gentuțele vesele sunt realizate din piele de diferite culori, atât neutre, dar și de nuanțe intense, care atrag privirile.

Înghețate, bufnițe, păpuși matryoshka și alte aplicații colorate, sunt elemente menite să diferențieze ghiozdănelele vesele și să bucure copiii, tinerii, de fiecare dată când le poartă la școală, în parc, la activitățile din weekend, pe munte sau pur și simpu ca accesoriu chic.

Carmenittta este un proiect special, dedicat persoanelor vesele, cu gusturi speciale și iubitoare de culori, transpuse în produse unicat (haine și accesorii), personalizate, cusute manual, perfecte pentru cadouri. Descoperă noua colecție de genți din piele naturală, cu aplicații unicat, cusute manual, precum și hainele deosebite pentru copii, propuse de Carmenittta. 

În prezent, încerc să promovez produsele din piele, realizate handmade. Cea mai mare satisfacţie în această privinţă este atunci când văd că lucrurile pe care le confecţionez, cu multă pasiune, sunt purtate cu drag; atunci când văd că oamenii cărora le-am dăruit sau vândut un produs zâmbesc purtându-l, îl apreciază pentru că le conferă o stare de bine. Colecția este o alternativă la produsele mass market și trebuie menționat că sunt genți rezistente, realizate din piele, aici în România.

 Carmen 

Găsiți gentuțe vesele copii Carmenittta aici: carmenittta.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.