Junior Achievement - programe educaționale

Programele Junior Achievement, educație la superlativ în România

Junior Achievement (JA) România este o organizaţie non-profit,  fondată în anul 1993 şi parte a JA Worldwide®, USA şi JA Europe. În prezent, JA România este cel mai cunoscut și eficient program de educație din instituțiile de învățământ, la nivel național. 

Junior Achievement (JA) România continuă sesiunea de înscrieri pentru anul școlar 2017-2018 la programele internaționale de educație adresate învățământului preuniversitar.

Profesorii și elevii beneficiază GRATUIT, prin participarea la fiecare program JA implementat la clasă de:

  • training și consultanță pentru implementarea activităților;
  • programa si kit gratuit de materiale pentru derularea activităților: ghidul profesorului, manualul elevului, fișe de lucru, suport online etc.;
  • instrumente de evaluare a elevilor: PRE-TEST si POST-TEST;
  • instrumente de evaluare a profesorilor;
  • activități individuale și în echipă;
  • certificate pentru profesor și elevi;
  • participare la competiții și proiecte naționale și internaționale.

„Acum 11 ani, programul dumneavoastră ne-a atras prin aplicabilitate, coerență și profesionalism. Am încercat, an de an, să derulăm activități în spiritul JA România, astfel încât elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 să înțeleagă mai bine spațiul în care trăiesc. – Copăcel Paula, coordonator de proiecte și programe educative.

În perioada 1 septembrie – 1 octombrie, profesorii din toată țara pot opta pentru implementarea gratuită a programelor JA în anul școlar 2017-2018. Informații despre procesul de înscriere sunt disponibile pe www.jaromania.org/profesori

JA este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, programele fiind urmate în 39 de țări din Europa și 123 din toată lumea.

În România, programele JA de tip “learning by doing” sunt urmate anual de peste 200.000 de elevi din peste 1.400 de instituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, instituţiile de învăţământ şi comunitatea de afaceri.

Verificați dacă în instituția de învățământ a copilului dumneavoastră sunt implementate programele organizației Junior Achievement. Contrar, adresați-vă reprezentanților instituției pentru a face cerere în acest sens. Toți elevii merită să beneficieze de programe eficiente de educație. Află detalii despre programele JA România.

Am mai scris despre programele JA aici.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.