Micul Prinț cu Voicu Hetel - event copii

Atelier de lectură interactivă dedicat “Micului prinț”, realizat de actorul Voicu Hetel

Teatrul din Podul Meu îi invită pe cei mici sâmbătă, 22 iulie, de la ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la un atelier de lectură interactivă dedicat “Micului prinț” și pregătit de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creangă.

Copiii vor afla povestea Micului prinț, un personaj fantastic, plecat de pe un asteroid pentru a explora planetele vecine. Copilul cu părul blond și suflet curat se întâlnește pe Pământ cu un aviator al cărui aparat se defectase în mijlocul deșertului. Cei doi se împrietenesc și pilotul îi află întreaga istorie.

Cei mici vor descoperi planetele sistemului nostru solar și vor afla o mulțime de lucruri interesante despre sateliți, comete ori asteroizi.

La sfârșitul lecturii, participanții sunt invitați să-și imagineze asteroidul Micului prinț, precum și o planetă pentru ca apoi să le personalizeze cu ajutorul unor bile din polistiren.

Înscrierile se fac online pe Eventbook.

Prețul unui bilet este 40 lei / participant și se achită la intrare. Adulții au intrarea gratuită. Detalii: teatruldinpodulmeu.ro 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.