teatru de păpuși

Un altfel de teatru de păpuși – ventrilocie cu Crina Zvobodă

“Aventurile bunicuței Julieta”, un altfel de spectacol pentru copii, revine sâmbătă, 20 mai, la Club Miruna în București. Crina Zvobodă, Romeo Alună și Bunicuța Julieta vă invită să descoperiți magia unui teatru de păpuși atipic, dar distractiv.

Crina Zvobodă este cunoscută datorită talentului său cu care s-a prezentat la emisiunea “Românii au talent”. Pentru a distra copiii, Crina folosește păpuși și un talent special al ventrilocului, de a vorbi pentru păpuși, fără să se observe, cu o interpretare nostimă, care stârnește comicul.

Știricim:  Cum sunt copiii după un show și cum te simți tu după ce susții spectacolul? 

Crina: Starea copiilor este și stare mea. Ei sunt entuziasmati și fericiți, iar zambetul lor îmi ține de foame o zi întreagă. 

Părinții care vor să ofere copiilor o zi specială, plină de divertisment, trebuie să știe și că ventrilocia ajută în dezvoltarea abilităților comunicaționale.

“Aventurile bunicutei Julieta” va fi un spectacol plin de umor, inedit și 100% interactiv. Romeo Aluna și Bunicuța Julieta vor oferi copiilor o porție zdravană de râs. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de divertisment.

Detalii spectacol de ventrilocie:

Preț bilete: 40 lei/ copil (părinții au acces gratuit)
Locație: str. Traian nr.160 sector 2, Club Miruna

Contact: asociatia.miruna@yahoo.com

teatru de păpuși - Crina Zvobodă

Credit foto: Alexandra Jitariuc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.