Horațiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru îşi iau “adio” de la spectacolul “Cafeneaua” pe 7, 13 şi 20 iunie la TNB

Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru îşi iau “rămas bun” de la spectacolul “Cafeneaua”, cu trei reprezentaţii de adio, pe scena mare a Teatrului Naţional din Bucureşti! Acestea se vor juca pe 7, 13 şi 20 iunie.

Cei trei actori foarte îndrăgiţi oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze. Despre rolul său din “Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

“Cafeneaua”, a cărei premieră a avut loc în 1997, şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea. Pe 7, 13 şi 20 iunie publicul bucureştean este invitat să îi aplaude pentru ultimele dăţi pe Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru în acest spectacol legendar.

Biletele la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe

startickets.romystage.roblt.ro şi bilete.ro.

 

Cafeneau7_13_20

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.