Haribo anunță gusturi de vară și un concurs atractiv

Cine nu a gustat ursuleții Haribo, nu știe ce înseamnă bucuria papilelor gustative. Haribo România are vești interesante pentru părinți și copiii acestora. 6 noi arome diferite – grepfrut, caisă, coacăze roșii, cireșe, pepene și coacăze – sunt disponibile în magazine, odată cu lansarea Haribo Summer Edition, o ediție limitată a ursuleților Haribo. Bonus din partea ursuleților: un concurs cu premii interesante.

Cu ocazia lansării ediției limitate, Haribo organizează în perioada 13.6.2016 – 31.7.2016 campania “Câștigă o mare de premii cu Haribo” prin care cumpărătorii pot câștiga premii cu ajutorul aplicației de pe pagina de Facebook Haribo Romania  (https://www.facebook.com/HariboRomaniaOfficial). Pentru a putea participa, cumpărătorii trebuie să introducă numărul bonului fiscal care conține produse Haribo Summer Edition în aplicația “Câștigă o mare de premii cu Haribo” și să lase datele de contact putând astfel câștiga premiul cel mareun weekend de 3 nopți 4 zile la mare pentru toată familia (2 adulți și 2 copii) sau premiile săptămânale: 50 buc trollere Haribo, 30 prosoape de plajă, 6 bărci gonflabile, 10 umbrele plajă, 60 cutii Minigoldbarren (100 punguțe a 10g).

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook a Haribo Romania link-ul următor : https://www.facebook.com/HariboRomaniaOfficial.

concurs Haribo

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.