Prințesele, cavalerii și dinozaurii pun stâpânire pe Mall Promenada

Weekend-ul acesta (30 – 31 ianuarie) ludicul nu cunoaște granițe. Sâmbătă, Mall Promenada se anunță a fi cotropit de către bravi cavaleri care își vor aduce prințesele să se joace împreună, iar duminică, dinozaurii prietenoși vor reda atmosfera jurasică.  Cel mai îndrăgit eveniment dedicat celor mici revine în Promenada la nivelul -1! 

Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 17:00 ajungem în “Perioada medievală a cavalerilor și prințeselor”.

Bufonul îi va învăța pe cei mici cum se luptau cavalerii cu spade și care este diferența dintre o spadă și o sabie. După lectia de vitejie, vom învăța cum dansau regii și reginele în acele vremuri. Pentru a intra cu adevarat în spiritul acelor vremuri ne vom costuma în cavaleri și domnițe și vom face poze demne de pus în ramă pentru a păstra amintiri din vremuri străvechi.

Vom încheia călătoria cu o scenetă pusă în scenă împreună cu cei mici și cu un atelier de creație în care vom confecționa scuturi medievale. La final toți copiii vor fi investiți domnițe și cavaleri și vor primi diplome personalizate.

Duminică, 31 ianuarie, de la ora 17:00 mergem și mai departe, în “Lumea dinozaurilor”.

Prima oprire va fi orașul dinozaurilor, pe care îl vom construi în cadrul atelierului de creație și din care vom pleca cu o amintire simpatică: o decorațiune pentru camera proprie.

După, vom urmări “Povești cu Dino”, un spectacol de umbre interactiv în care copiii îl ajută pe Dino să treacă prin multe întâmplări haioase. Vom încheia aventura  cu jocuri și concursuri la finalul cărora cei mici vor primi câte un dar din comoara lui Dino.

Sunteți așteptați cu mic cu mare LA JOACĂ în Promenada, nivel -1!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.