Olimpiade speciale cu premii de mii de euro

Mai sunt 3 săptămâni în care instituțiile școlare se pot înscrie în programul “Olimpiadele K”.  Programul este  organizat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării și este sponsorizat de Kaufland. Obiectivul este implicarea activă a instituțiilor de învățământ într-o competiție națională ce se va finaliza cu 104 câștigători: 101 premii a câte 20.000 Euro pentru locul 3, un premiu de 30.000 Euro pentru locul 2 și 40.000 Euro pentru marele câștigător.

Regulile sunt simple și programul seamănă cu o olimpiadă școlară ajunsă deja la etapa națională: instituțiile de învățământ se înscriu în competiție online, pe www.olimpiadelek.ro și trebuie să acumuleze cât mai multe puncte făcând diverse activități din 4 domenii diferite: mediu (ecologizare, plantare, reciclare etc), sport și sănătate (competiții sportive, pachețelul sănătos, cumpărături inteligente etc), creativitate și tradiții (expoziții interne, teatru, dans, design, creații literare etc) sau stiință, cultură și educație (vizite culturale sau informative, invenții, prim-ajutor etc). Și pentru că Olimpiadele K nu punctează doar activitățile în sine, ci și munca de echipă, cu cât echipa ta este mai mare, cu atât punctele sunt mai multe.

Așadar, pentru fiecare activitate desfășurată, înscrisă și validată pe platformă, experiența, informațiile noi acumulate și zâmbetele elevilor vor fi transformate în puncte, puncte ce te vor aduce mai aproape de un loc în clasamentul fruntașilor ce vor beneficia de sponsorizările ce vor fi folosite pentru diverse investiții necesare instituției respective.

Grăbiți-vă, numărătoarea inversă a început deja! Adunați cea mai cool echipă și alăturați-vă Olimpiadelor K pe www.olimpiadelek.ro!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.