Caroli World Vision Romania

Caroli Foods sustine “Elevul de azi, fermierul de maine”

 

Caroli Foods Group s-a alaturat proiectului „Elevul de azi, fermierul de maine“ organizat de catre Fundatia World Vision Romania. Initiativa are ca scop instruirea elevilor prin consiliere pentru cariera si dobandirea abilitatilor practice necesare alegerii unei meserii de viitor in domeniul agricol.
Astfel, in cadrul proiectului, fabrica Caroli Foods Group din Pitesti si-a deschis portile pentru o vizita de studiu a liceeniilor din cadrul Colegiului pentru Agricultura si Industrie Alimentara Tara Barsei din Prejmer – Brasov, specializarea Industria Alimentara.

Pe parcursul vizitei in fabrica, reprezentantii Caroli Foods Group i-au ajutat pe elevii prezenti sa cunoasca procesele si dinamica de lucru in cadrul unei unitati de procesare a carnii. Vizita a inclus si o prezentare a normelor de calitate, extrem de important in intregul proces de productie Caroli Foods Group.

Informatia teoretica este esentiala, insa invatarea prin descoperire si practica este extrem de importanta, cu atat mai mult in industria alimentara. Noi, in Caroli Foods Group, ne ghidam dupa o serie de valori pe care am incercat sa le demonstram in cadrul vizitei si tinerilor participanti pentru ca o munca de calitate are intotdeauna rezultate foarte bune,” a afirmat Ovidiu Dusleag, Director Executiv Caroli Foods Group.

Proiectul educational „Elevul de azi, fermierul de maine” se desfasoara in perioada mai 2015 – decembrie 2015 in beneficiul tinerilor din Brasov si Covasna. Peste 500 de elevi de gimnaziu si liceeni din judetele Brasov si Covasna au participat la sesiuni de consiliere profesionala, astfel incat sa poata lua decizii constiente privind continuarea studiilor si alegerea meseriei potrivite abilitatilor proprii si contextului economic local.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.