Distracţie în parc cu MiniArtShow

MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită să sărbatoriţi împreună ultima duminică din vară!  Foisorul Copiilor, din parcul IOR (Titan) vă aşteaptă pentru o repriză de distracţie de neuitat. 

Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, pe 30 august, de la 10:00 la 11:30, alături de personaje îndrăgite din legende şi basme să petreceţi cu muzică şi joacă! Ba mai mult decât atât, se vor făuri instrumente muzicale din linguri de lemn, iar copii vor putea fi pictaţi pe faţă!

Intrarea este liberă, iar distracţia garantată!

Despre acest proiect, Ioana menţionează următoarele: Miniartshow este proiectul meu de suflet născut din dragoste pentru cei mici. Învăţământul prin teatru se bazează pe joc. Strategia educaţională prin joc înseamnă inventivitate şi ingeniozitate, dezvoltarea imaginaţiei, dezvoltarea atenţiei, a spiritului de observaţie, al comunicării şi al spontaneităţii. “Jocul” , acest tip de “disciplină distractivă”, oferă simultan şi libertate şi rigoare, dezvoltând încrederea în sine, creând posibilitatea de a-ţi descoperii şi folosi cele mai bune abilităţi, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.