Mama, reper de frumuseţe şi stil

Reţelele sociale sunt platforme pe care fenomenul de marketing este la cote maxime şi orice fotografie de produs, care emoţionează, vinde!

De vreme bună, sunt virale fotografiile de modă cu vestimentaţii identice (twins) purtate de mamă şi fiică sau de tată şi fiu. Practica acestei idei nu este încă una comună, deşi efectul este minunat, iar simbolistica astfel creată întăreşte conexunea părinte copil şi aduce zâmbete cu fiecare amintire.

Gândindu-mă la ţinutele identice purtate de mamă şi fiică îmi vin în minte câteva sintagme “Mini-me”, “Like mother like daughter”, “Mother look alike ”, sau varianta proverb “Aşchia nu sare departe de trunchi” ş.a.m.d.

Dacă până mai ieri exista un trend de a îmbrăca gemenii sau pur si simplu fraţii, surorile la fel, în prezent se vehiculează un nou curent: ţinutele identice purtate de mamă şi fiică, urmate de varianta pentru partea masculină a familiei, tată şi fiu.

Efectul ţinutelor twins este WOW şi reuşeşte să aducă un plus de senzaţional fiecărui moment în care sunt purtate. Mădălina este o mămică modernă, care doreşte să îi insufle pasiunea pentru modă şi frumos şi fiicei sale, Natalia. Pentru aniversarea acesteia de 1 an, mămica a ales două rochiţe NAIV Clothing una pentru sine şi o variantă mini pentru fiica sa.

  “Ideea a venit datorită semnificaţiei evenimentului: prima aniversare din viaţa ei şi prima ei aniversare din viaţa mea. Ne-am simţit şi am fost admirate de invitaţi pentru ideea de twins. Mi-ar plăcea să avem zilnic câte o piesă vestimentară/ un accesoriu la fel. Pentru mine simbolizează legătura unică mamă- fiică şi intenţia de a fi un model pozitiv, care să îi insufle gustul pentru frumos.” (Mădălina Vlad)

 3     2

Foto: Giuliano Coman

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.