Răsfăț cu cel mai bun desert @Lugo

Zilele la birou sunt lungi și uneori, după program, ai vrea să evadezi într-un loc aproapiat, unde să te răsfeți cu ceva bun?

Fiecare adult are responsabilitățile lui, cu atât mai mult cu cât este părinte. Însă, din când în când, merită o ieșire romantică, sau cu cercul de prieteni, ori, de ce nu, chiar de unul singur. Pentru toate aceste variante, recomandăm Lugo, restaurant și lounge, situat în centrul Bucureștiului.

Încă de la intrare vă va plăcea acest restaurant, doarece are două spații, unul în stil minimalist, modern, asemeni unei terase, iar cel spre care vă conduc scările, un spațiu clasic- romantic, cu bibliotecă și un aer boem. Tocmai aceste aspecte fac Lugo să se încadreze atât la categoria restaurant, dar și la lounge, fiind locul potrivit pentru o conferință de presă, o masă cu prietenii la un eveniment de grup sau o simplă ieșire în centrul orașului, la masă, cafea sau o băutură.

Dacă veniți cu copilul mic, am aflat că puteți solicita un scaun pentru copil și recomandăm spațiu clasic- romantic, decorat asemeni unui living, cu mese de lemn masiv alb, scaune cu imprimeu glossy și bibliotecă înaltă.

Cu un meniu care satisface orice așteptare, Lugo se încadrează la restaurante cu specific mediteranean și surprinde cu cel mai bun desert, de altfel specialitatea casei, Mărul Lugo, pe care trebuie să îl încercați neapărat.

Lugo organizează seri tematice cu muzică, live cooking, totul pentru o experiență plăcută a clienților săi. Atenția staff-ului face diferența, iar mâncarea este motivul principal pentru care revii. Din acest punct de vedere, Lugo cu siguranță va avea clienți fideli. Repet, noi vom reveni pentru cel mai bun desert, Măr Lugo.

Lugo Restaurant Lounge

Dacă aveți nevoie de clipe de liniște, puteți să vă relaxați cu o carte bună, întrucât se găsesc destule volume pe rafturile bibliotecii. Puteți cere staff-ului să vă ajusteze lumina, în funcție de preferințe. Un cocktail non- alcoolic este compania perfectă pentru rânduri și o experiență de poveste.

citind o carte la Lugo

Mai multe informații, găsiți pe pagina de facebook Lugo.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.