Evenimentele cool au loc doar în București?

Zilele acestea eu împlinesc 10 ani de București și mă cuprinde melancolia. Chiar din primul an în capitală, fiind în echipa HTD- muzicăbună.ro am avut ocazia să particip la multe evenimente. De atunci și până acum, prin prisma meseriei, am organizat destule happening-uri, am participat la și mai multe și pot să spun că 99,9% se întâmplă în inima țării. Și aici apare întrebarea: De ce au loc evenimente cool doar în București?

Evenimentele au de regulă obiective de awareness, de promovare, de activare pentru branduri. Și pentru că în București se dă ora exactă, mirajul unei dezvoltări atrage oamenii ca un magnet și din ce în ce mai mulți se mută în capitală, tot aici au loc majoritatea evenimentelor.

În acest timp, în celelalte orașe, abia recent au început să se organizeze festivaluri și parcă se mai dezmorțesc lucrurile, însă aud deseori persoane care spun că în orașul lor nu se întâmplă nimic în afară de programul de club și rar câte o cântare la ocazii speciale. Este ca și cum publicul din alte orașe nu este atât de interesant pentru branduri, deci brandurile nu văd profitabile activările prin evenimente diverse în alte orașe decât București și Cluj.

Paradoxul este că în ciuda puterii Bucureștiului de a magnetiza oamenii către centrul țării, există români ambițioși, care vor să contribuie la creșterea orașelor din care provin. Este cazul Anei Maria Păuna, care, deși avea o activitate aici în București, a ales să implementeze un proiect de suflet în Brăila: un concept store. Și pentru că este un proiect care are la bază multă determinare și încredere, i-am spus Confident! Dubla semnificație dată de limba folosită pentru a înțelege termenul este o coincidență care conturează cu atât mai mult obiectivul locației.

Confident este un showroom multi-brand care reunește designeri români și are toate ingredientele necesare pentru a transmite încredere femeii care îi calcă pragul. Iar sensul românesc, al unui prieten confident, căruia îi spui gândurile tale, este întărit de consilierea pe care consultanții Confident o oferă în cadrul shop-ului.

Și pentru că este cazul ca trendul evenimentelor cool să ajungă și în orașele mici, la Confident acest lucru a avut loc încă de la inagurare (3 martie). A fost un eveniment reușit. Nu mă credeți pe cuvânt, puteți vedea aici câteva secvențe.

Ana este o fire extrem de ambițioasă și respectă cu strictețe obiectivul acestui proiect: de a deveni un hub al evenimentelor inedite din zona Brăila – Galați. Joi, 26 septembrie a avut loc prima prezentare de modă din cadrul Confident și cu siguranță vor urma și alte inițiative cool, menite să aducă socializarea din online, în offline.

 „Am promis că vom face aici un hub al evenimentelor cool și al oamenilor întreprinzători, pasionați de frumos, în toate formele sale. Așteptăm propuneri de la public, ne dorim să organizăm împreună sesiuni de coaching, work-shop-uri, lansări de colecții și orice alte evenimente de tip fashion – cocktail.

Lansarea Terra By C este doar startul prezentărilor de modă de la Confident, îmi doresc să continuăm cu inițiative de Meet & Greet the designer și de educare vestimentară, atât de necesară într-o lume în care sfaturile se dau fără o bază cognitivă solidă”, susține Ana Maria Păuna, fondator Confident.

Până aflu în detaliu cum a decurs seara Confident, vă las cu câteva fotografii, să vă faceți o idee despre showroom. Nu uitați: Stay Confident! Este timpul ca glamul instagramabil să se întâmple și în estul țării.

Am inceput evenimentul de lansare a noii colectii 😘

Publicată de Terra-Mode pe Joi, 26 septembrie 2019

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.