Monarh Concept Store

Ambiția offline în industria fashion: Monarh Concept Store

Mall-urile au avut o perioadă în care erau atracția numărul 1 prin prisma magazinelor de branduri internaționale. Odată ce publicul s-a obișnuit cu acestea iar comportamentul cumpărătorilor a triat brandurile în funcție de puterea lor de a convinge și de a se adapta pieței din România, mall-urile au început să lucreze și pe alte puncte forte pentru a păstra atenția publicului.

În condiția în care spațiile din mall-uri sunt costisitoare, inițiativa unor showroom-uri care adună mai mulți expozanți este o idee îmbrățișată de întreprinzătorii români.

Cunoscute sub denumirea de Pop-up Store, dacă au ca obiectiv vânzarea pe o perioadă limitată, sau Concept Store dacă nu există o limitare de timp, adună mai multe tipuri de produse și oferă o experiență deosebită de shoppping, acestea trebuie să îndeplinească niște condiții esențiale pentru a putea să se mențină pe piață.

Locație centrală, vizibilitate din stradă, locuri de parcare în apropiere, branding la locație, vitrină atrăgătoare, design interior plăcut, diversitate a produselor expuse, stand-uri corespunzător aranjate, cabine suficiente și oglinzi cu lumină bună. Un consilier de stil este un plus, pentru că nu vei primi un răspuns negativ atunci când întrebi ce se potrivește cu o anumită fustă sau ce tip de accesoriu este o alegere inspirată.

Monarh Concept Store este un showroom dedicat designerilor și întreprinzătorilor români, care bifează toate cele menționate mai sus și oferă produse variate, astfel încât să poți face o ținută completă.

Inițiativa îi aparține Larisei Lupoiu, fashion designer al brandului Monarh Design, care a observat că există interes și cerere pentru un showroom fizic, deși există o tendiță în creștere a prezenței exclusiv în online.

IE Clothing, Paisi, Monarh Design, Cielle Couture, La Ami, Megami, Morph Parfumuri, Pălăria Dărârlat, Bubble of Beauty Jewelry sunt cei care au încredere că proiectul Monarh Concept este unul ambițios și va reuși să se evidențieze pe piața bucureșteană.

Showroom-ul este localizat pe Iancu de Hunedoara, Numărul 33 și are vedere din stradă. Cele 2 vitrine cu boltă conferă un aer al Micului Paris, iar interiorul cu siguranță te va îmbia la probă.

Orice ai alege, ascultă sloganul Monarh: Let fashion improve you!

Fotografiile și materialul video sunt realizate de către: Play U.

 

https://www.youtube.com/watch?v=v7tgDsljozs

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.