Lansare Carte Cristina Corpaci - carte rețete vegane

Jurnalista Cristina Corpaci își lansează cartea de Rețete Vegane după ce a slăbit 20 kilograme

La târgul de carte Gaudeamus, o jurnalistă renunță la meserie pentru o zi, în favoarea pasiunii pentru o viață sănătoasă, după ce a reușit să își schimbe stilul de alimentație și activitate fizică și a slăbit 20 de kilograme.

Desfășurat între 14 și 18 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo, Târgul Internaţional „GAUDEAMUS – Carte de învăţătură” este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg.

Ediţia cu numărul 25 a Târgului Internaţional Gaudeamus aduce motive de bucurie: Centenarul Marii Uniri și cărți lansate în premieră. Cristina Corpaci își lanseză cartea de debut, De la carnivor la vegan. Rețete ușor de preparat”, prin care demonstrează publicului că se poate să ai un regim alimentar echilibrat fără să cheltui sume impresionante pe alimente.

Momentul oficial al lansării va avea loc duminică, 18 noiembrie, ora 13.00, în cadrul Gaudeamus. Invitată specială, Florentina Opriș, cunoscută pentru promovarea unei vieți active, va prezenta cartea jurnalistei Cristina Corpaci, evidențiind sfaturile practice pe care aceasta le oferă în cartea sa și rețetele vegane, ușor de preparat.

Pertinența de a scrie cărți provine din experiență, din studiu aprofundat, analize și discuții cu oamenii, pentru a afla cât mai multe opinii. În cazul meu, pot spune că meseria de jurnalist, prin vasta etapa de documentare, m-a ajutat foarte mult să înțeleg tot ce înseamnă un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și mai ales, ce înseamnă veganismul. Nu poți să oferi sfaturi, decât atunci când exemplul propriu vorbește de la sine, ” susține autoarea.

Deși înainte de a începe să trăiască în mod conștient și să aibă grijă la alimentație, sport și odihnă, Cristina cântărea 68 kilograme, în prezent, datorită unui rețetelor vegane și a unui stil nou de viață, ea cântărește doar 48 kilograme.

Disciplina și dorința de a dovedi că nu alimentele scumpe sunt secretul unei diete echilibrate, au determinat-o pe jurnalistă să testeze rețete, asocieri de alimente și a observat care este secretul pentru a slăbi în mod sănătos.

Sunteți invitați să vizitați standul Cristinei Corpaci în Pavilionul Central de la Romexpo, la standul Expo Book Title al Editurii Berg, etaj 3, stand 363. Ulterior, cartea va fi disponibilă spre vânzare online.

Info: Cristina Corpaci

Contact: cristinacorpaci@ymail.com / 0749.110.177

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.