IE AUTENTICĂ - FURT

S-A FURAT IA DE LA BUNICA!

Atât de greu îmi este să scriu acest text, pentru că este un anunț căruia vreau să îi dăm importanța cuvenită.

S-A FURAT IA SUPREMĂ, așa cum îi spuneam noi, și tare ne-ar ajuta să dăm sfoară în țară, în lume, pentru că, cineva, cumva, o are, ca urmare a unui FURT.

Da, suntem o echipă mică și nu este ușor să gestionezi un eveniment la care sosesc, de la un minut la altul zeci de oameni – nu, nu exagerez, chiar a fost un eveniment reușit. Cineva a profitat de acest fapt și, fără frică de posibile camere de filmat, a FURAT 3 II AUTENTICE, 3 II UNICAT, printre care și IA DE LA BUNICA sau IA SUPREMĂ.

Campania pe care am anunțat-o în cadrul evenimentului poartă numele de IA DE LA BUNICA și este o campanie de suflet, prin care noi, echipa Izabela Mandoiu, ne propunem următoarele:

  • Să menținem atenția asupra valorilor și tradițiilor românești;
  • Să amintim de ideea cadoului vestimentar atemporal și obiceiul de a dărui o ie din mamă în fiică;
  • Să amintim de valoarea țeșăturilor de calitate, care fac producția românească de haine să fie sustenabilă;
  • Să susținem femeile de la sate, care încă lucrează manual, cos de mână produse, așa cum nici o tehnologie nu o va face vreodată.

Și iată că există, totuși, oameni care apreciază iile românești, dar nu respectă munca lor și nici însemnătatea pe care o au.

Înainte de eveniment, cineva m-a întrebat de ce nu port o ie autentică, ci o bluză normală. I-am răspuns, fără reținere, că nu ne îndurăm să purtăm iile care sunt de vânzare și că nu e normal să se întâmple așa. Spun acest lucru, ca să înțelegeți cât de mult prețuim aceste ii furate.

Vă prezint poze cu cele 3 II FURATE, cu rugămintea să dați un share, să povestiți mai departe, pentru că doar astfel putem găsi hoțul. Nu este destul că ne fură PSD-ul, ne mai furăm și noi între noi!!

  1. IA  – IA SUPREMĂ – IA DE LA BUNICA

Am avut o ocazia, într-o zi, să probez IA SUPREMĂ, și las aici câteva fotografii.

2. IA vintage

 

3. IA cusută de la zero

Câteva indicii care să vă ajute să identificați iile furate:

  • iile au etichete textile IZABELA MANDOIU, care, posibil, sunt înlăturate;
  • este posibil ca prețurile să fie mai mici decât adevărata lor valoare, ca ii de brand, adică 2500, respectiv 5000 RON, pentru a fi vândute la negru, mai ușor;
  • iile sunt unicat, deci dacă veți compara pozele cu ia, este foarte ușor să identificați dacă este vorba de aceeași piesă.
  • iile sunt lucrate pe țesătură geometrică din poliester, specific zonei de Argeș, unde încărcătura accesoriilor este suportată doar de acest tip de material.

Ca să nu se creeze confuzii, iile din poza următoare sunt cele 2 ii de la bunica IZABELEI, pe care i le-a dat cadou. Depinde de noi, de voi, de Poliția Română, dacă cele 3 ii vor fi găsite, vor fi vândute mai departe în ilegalitate sau vor fi ascunse pentru totdeauna.

Creații Izabela Mandoiu - ia de la bunica

IA de la bunica (IA SUPREMĂ) – purtată de Izabela și a doua ie de la bunica, purtată de mine

Dragilor, ca să vă motivăm să fiți atenți la iile pe care vi le-am prezentat în articol și la cele pe care le vedeți în jur, OFERIM RECOMPENSĂ celui care dă indicii clare despre măcar una dintre cele 3 ii.

Dacă aveți informații, puteți suna la numărul: 0742039826 sau direct la 112, pentru a sesiza Poliția Română.

Ambele ii pot fi văzute și în cadrul acestui video, minutul 5-7.

S-a furat IA DE LA BUNICA - IE UNICAT Izabela Mandoiu

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.