teatru de păpuși

Super spectacol și atelier unic de VENTRILOCIE cu Crina Zvobodă

Atelierele pentru copii sunt de fiecare dată o atracție pentru aceștia, chiar dacă au aceleași tematici sau activități. Interacțiunea cu personajele de basm, sau locurile de joacă noi, contexul și copii sunt elementele de succes ale unei activități pentru copii. Vă prezentăm în cele ce urmează, o inițiativă inedită, un eveniment dedicat copiilor cu vârste între 8-14 ani, unic în România. Pe 7 februarie are loc un spectacol interactiv de ventrilocie cu singura femeie ventriloc din țară, Crina Zvobodă.

Invitați speciali vor fi celebra Bunicuță Julieta, Romeo și multe alte personaje îndrăgite de copii, cunoscute chiar de la programele televizate. Imediat după show, urmează atelierul de ventrilocie și improvizație unde copii vor afla câteva dintre secretele acestei superbe îndeletniciri și beneficiile ei la nivel de dezvoltare personală a copilului.

Ca activitate extrașcolară, ventrilocia este o noutate și înseamnă performanță la nivel emoțional și cognitiv prin: improvizație, dicție și respirație, dezvoltarea simțului umorului și a imaginației, atenție distributivă, dexteritate și concentrare, deprinderea tehnicii “vorbitului fără a mișca buzele”, actorie și teatru de păpuși. – Un one-kid show cu păpuși însuflețite.

“Nu este ușor să captezi atenția unui public printr-un show de improvizație, vorbind fără să-ți miști buzele, mânuind cu dexteritate ochii, sprâncenele, buzele unei păpuși, dând viață nu unui personaj, ci a două, în același timp…și toate astea fiind copil? Asta se numește performanță, nu trebuie să te naști cu ea, se dobândește prin repetiții și disciplină. Până la urmă un bun ventriloc este un bun actor”
prof. coord. Crina Zvobodă.

Membră a Societății Internaționale a Ventrilocilor, Crina a absolvit facultatea la UNATC “I.L. Caragiale” Bucuresti, secția Arta Actorului Manuitor de Păpuși și Marionete si Masteratul tot la UANTC, specializarea Regia Teatrului de Animatie. Are în prezent experiența a peste 400 de spectacole de ventrilocie, show-urile ei fiind interactive, inedite si amuzante. Spectacolele sunt adaptate grupelor de vârstă, unele sunt dedicate copiilor, altele adulților și altele întregii familii. Crina face parte și din echipa Cronicii Cârcotașilor, unde susține un momentel de ventrilocie în cafrul fiecărei emisiuni.

“Aventuri cu Bunicuța Julieta și prietenii săi” este un spectacol de ventrilocie destinat copiilor, plin de umor, inedit si 100% interactiv. Bunicuța, Romeo Aluna și multe alte surprize vor face parte din show-ul Crinei. Improvizație cât cuprinde, spontaneitate și râs… multe râsete – asta se va întâmpla pe 7 februarie la Central Art Studio.
Sunteți așteptați să vă bucurați de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară – ventrilocia!

ADRESA: Str. Batiștei, nr. 35, etj 1, ap.07, interfon 007 (zona Universității, colț cu I.L.Caragiale), sector 2, București
Înscrieri la nr.: 0769 498 969 / 0765 454 244

FOARTE IMPORTANT!
– Preț: 50 lei copil (participare spectacol și atelier, inclusiv poze profesionale cu faimoasele păpuși vorbitoare)
– Părinții/însoțitorii au intrarea liberă, trebuie să prezinte carte de identitate la sediu.
– Atelierul de ventrilocie se poate continua sub formă de curs. Detalii: www.centralartstudio.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.