Gradinita E.ON - Ţăndărică

Un nou concept de grădiniţă, construită din banii angajatorului

Angajaţii unei companii din Cluj Napoca au motive de fericire. Obişnuiţi cu acţiuni de responsabilizare socială, respectiv voluntariat în diverse proiecte sociale, culturale şi educaţionale, angajaţii unei corporaţii au parte, la rândul lor de o iniţiativă lăudabilă. 

Compania angajatoare vine în întâmpinarea nevoilor lor prin contruirea unei grădiniţe în apropierea sediului de lucru, pentru a uşura viaţa angajaţilor şi a eficientiza timpul petrecut pe drumuri între casă- grădiniţă-serviciu.

Responsabilii iniţiativei au împletit nevoia angajaţilor cu intenţia de a fi responsabili social şi deschişi în a oferi o soluţie unei probleme a angajaţilor părinţi. Cu un iz mai puţin notabil de business, compania a deshis o grădiniţă la care vor putea fi înscrişi copiii angajaţilor.

„Fără îndoială, familia reprezintă un element cheie în echilibrul profesional şi personal. Ştim cu toţii cât de dificil este pentru părinţi să găsească un loc disponibil la o grădiniţă situată aproape de casă sau de serviciu, cu un program flexibil şi dacă se poate să fie situată şi într-o zonă cu trafic rezonabil. De aceea am dorit să dăm o mână de ajutor angajaţilor noştri prin oferirea acestor servicii, pentru a câstiga timp şi pentru a fi mai liniştiţi deoarece copiii sunt pe mâini bune, chiar la un pas de ei!”, a declarat Zsolt Temesváry, Director General al E.ON Business Services Cluj.

Gradinita Tandarica E.ON

sursa: actualdecluj.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.