Susținerea profesorului preferat

Fundația Dan Voiculescu organizează și anul acesta Liga Profesorilor Excepționali, o inițiativă menită să recompenseze profesorii dedicați și să stimuleze dezvoltarea profesională în rândul cadrelor didactice. Până pe 7 iunie este deschisă votarea publicului larg. Dintre 30 de profesori se vor alege doar 10 canditați pentru jurizarea finală.

Există tipologii diferite de profesori și școli, însă echipa Liceului Teoretic “Școala MEA” este solidară cu colegul lor, fapt pentru care l-au votat, îl sprijină și recomandă tuturor să îl voteze.  Profesorul de Arte Vizuale, Ionuţ Theodor Barbu a fost selectat de o comisie specializată între cei 30 de profesori calificaţi în competiția națională „Liga profesorilor excepţionali”.

Compețiția a fost strânsă, însă, dintre câteva sute de profesori la nivel naţional, activitatea sa didactică, încununată prin expoziţii, premii, colaborări ireproşabile a convins juriul și s-a calificat în următoarea etapă TOP 10, la nivel național.

Reprezentații Liceului Teoretic “Școala MEA” se declară mândri că au în echipă oameni dedicați, talentați, profesioniști, care înțeleg că munca lor se vede în generațiile tinere.

Puteți și voi să îl susţineţi pe profesorul Barbu, prin vot la adresa http://bit.ly/ligaprofesorilor până pe 7 iunie, alături de familia şi de prietenii dvs., pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasamentul final al competiţiei, care se desfăşoară exclusiv pe bază de vot. Se poate vota o singură dată.

Mai multe informații, alături de un mesaj pentru dvs. al dlui profesor Ionuț Theodor Barbu, descoperiți de pe site-ul liceului, la acest link: http://scoala-mea.com/site/il-sustinem-pe-ionut-theodor-barbu-in-liga-profesorilor-exceptionali/

Barbu-Ionut-Theodor

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.