Petrecerile pentru copii – creativitate cu zâmbet

Frecvența cu care participăm la petreceri și expunerea la cât mai multe mesaje media ne determină să fim mereu în căutare de nou, inedit, impresionant. Petrecerile sunt acele evenimente frumoase care reunesc familia, apropiații pentru a sărbători  un anume moment. Provocarea de a face dintr-o reuniune o petrecere memorabilă este noua preocupare a gazdelor și implit a agențiilor organizatoare de evenimente.

Un eveniment reușit implică foarte multe detalii, de la previziunile meteo de care trebuie ținut cont, la prospectare și confetti; iar pentru cei mai pretențioși, inclusiv meniu raw vegan.

Alexandra Nicolae, Strategic Media Planner and Events manager al Papillon Media ne împărtășește din experiența organizării unor evenimente de nota 10.

1.Care sunt ingredientele petrecerii perfecte pentru copii?

Există două etape: ingredientele din punct de vedere al organizării și ingredientele de atmosferă din timpul petrecerii. În background este multă muncă, seriozitate în respectarea termenelor, a unui buget și mai ales de coordonare a așteptărilor cu creativitatea pe care o transpui pentru evenimentul respectiv prin produse, momente artistice, detalii de decor, surprize.

La petrecere, este necesar ca toți actorii implicați, începând cu gazdele și cei meniți a anima petrecerea să creeze o atmosferă frumoasă, iar invitații, desigur, să vină cu zâmbete largi și dispoziție de distracție. Petrecerile pentru copii necesită o manifestare de energie și veselie care te farmecă și îți conferă o fericire aparte. Trebuie însă să existe disponibilitate de interacțiune cu copiii, de a li se permite acestora să se manifeste în voie, sub atentă supraveghere, evident.

Pe scurt elemente de succes ale unei petreceri pentru copii sunt entuziasmul și pofta de distracție!

2. Cum vă asigurați că îndepliniți toate așteptările clientului?

Este foarte important ca toate ingredientele de care aminteam să corespundă cu așteptările clienților, care trebuie întâmpinate cu idei probate direct cu copiii, pentru că, în definitiv, ei trebuie să fie cei mai mulțumiți și fermecați de eveniment. Unii vor momente artistice, dans, prinți și prințese, atmosfera fermecată, clovni, baloane, lampioane, sclipici, îngerași, ghirlande și o grămadă de surprize colorate, dar poate la cererea de ofertă nu includ toate elementele. De aceea ne asigurăm că se completează un formular atent realizat pentru a face toate visele să devină realitate și a înlătura orice neplăcere, precum fobia unor copii de clovni sau deranjarea vecinilor cu vuvuzele.

3. Care este mesajul pentru părinții nehotărâți în a lucra cu o firmă care să le organizeze petrecerea?

Dragi părinți, nu vă punem la îndoială creativitatea și dorința de a vă personaliza petrecerea. Dar noi vă putem eficientiza timpul și organiza bugetul cu rezultate frumoase, întrucât avem deja colaboratori și furnizori de încredere, care răspund prompt solicitărilor noastre. Dați-vă șansa să vă simțiți răsfățați la petrecerea pe care o organizați pentru copilul/copiii dumneavoastră. Plăcerea,  distracția și zambetele sunt de partea noastră.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.