Escapism urban: NOA RestoClub, pentru că și părinții merită momente pentru ei

Există viață socială și momente de relaxare, chiar în centrul orașului. Noa, restaurant și club, este un loc ideal pentru părinții care știu că merită propriile clipe de răsfăț culinar și entertainment.

Ne așteptăm ca restaurantele din centrul orașului să fie mult prea aglomerate și gălăgioase pentru a petrece timp de calitate. Noa, însă, e un spațiu micuț și cochet, cu vedere la Calea Victoriei, ceea ce te face să te simți în inima Bucureștiului.

O scenă din Sex and The City în care fetele se întâlnesc la prânz pentru o oră de discuții aprinse este realizabilă la Noa RestoClub. Localizat într-o zonă accesibilă,  este the hottest place in town și este recomandat mămicilor care au nevoie de momente de liniște.

Noa Resto Club -Știricim

Ideal și pentru cupluri, Noa, muta polul distracței pe cea mai animata stradă a Bucurestiului, Calea Victoriei 26. Amintind de glamourul anilor ’70, Noa este potrivit pentru un prânz în familie sau o cină la lumina lumânării, intr-un ambient foarte plăcut și cool. Cu un design curajos și urban, îmbina elemente art-deco cu accente dark, totul într-o atmosferă liniștită și classy care spune o poveste despre micile delicii ale vieții, pe care în special părinții, le merită pe deplin.

Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua și club seara (miercuri, vineri și sâmbăta), cu oameni frumoși care stau și socializează la un pahar de vin sau dansează.

Noa este practic locul ideal unde business-ul se combină ușor cu relaxarea, iar gastronomia are un farmec aparte pe ritmuri muzicale plăcute. Bucataria modernă cu influențe franțuzești și italiene încearcă să aducă mâncarea de bistro într-o variantă modernistă și mai vie.

Chef Albert Ciucur este bucătarul șef de la Noa Restoclub, cu o experiență de  13 ani. Chef Albert deține controlul tehnicilor bucătăriei moderniste dar și a celei vechi,  îmbinându-le  într-o manieră proprie. Reuseste cu succes să readucă la viață rețete vechi boieresti reinterpretate într-un stil unic cu touchuri franțuzești. Și-a pus amprenta asupra menu-urilor următoarelor restaurante: Escargot, Goccia unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala și are experienta de 5 internațional în Spania și Cipru.

Noa meniu Noa RestoClub gustări

Credit foto: The Storyalist

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.