IT KIDS Romania

Talentele IT KIDS sunt actori într-un scurt metraj

Câțiva membri ai academiei IT KIDS au participat în calitate de actori la filmările unui scurt metraj ce va fi difuzat pe Amazon Prime în 2021.

Majoritatea copiilor care sunt îndemnați și sprijiniți de către părinți să urmeze cursuri din zona artistică au mai multe oportunități atât în adolescență, cât și la maturitate. IT KIDS este o academie care include cursuri adresate copiilor și impresariat artistic, iar Cătălina Buzdun- Rafaila este cea care ghidează pașii cursanților IT KIDS spre o viață cu mai mult curaj, pertinență și mai multe șanse de succes.

Echipa IT KIDS Romania Și IT KIDS SUA, printre care se numără: celebrul dansator Aris Negoiță, câștigătorul Românii au Talent 2019 – locul 2, Raisandra – cântăreața multi-premiată la Los Angeles, balerina Ariana Sitaru, modelul internațional Sara Anastasia Buzdun, Alexandra Mazare, Andreea Costache, Luisa Teodorescu, Roy Slim, Raymond Dinu, Ianis Marin, Matei Buzdun, Daria Ene, Ingrid Ionita, Rebeca Rogin, Maria Costea, Alex Oprea, Alexandru Costea, Natalee Slim.

“Actori în filme și în reclame, cântăreți, dansatori, modele, balerine, paniști, toți au ceva de spus în domeniul artistic al copiilor, iar proiectul a venit din nevoia lor de trece cu bine peste perioada de pandemie, de a socializa și de a se distra împreună”, menționează Cătălina Buzdun, inițiatoarea proiectului.

Astfel, timp de 3 zile au învățat că determinarea te ajută să devii ceea ce îți dorești, atât timp cât muncești cu pasiune pentru a-ți atinge obiectivele. Spirit de echipă, simțul umorului și multă răbdare sunt ingredientele care i-au ajutat pe copiii să aibă o experiență constructivă.

Filmul “52 Christmas Pranks” îi mai are în distributie și pe Alin Gheralia- în rolul Hoțului, pe Designerul Nicoleta Marin- în rol de Stilistă și pe Dolce- pomeranianul, mascota echipei.

Cătălina menționează că producția se va difuza în mediul online, pe Serviciul de streaming internațional Amazon Prime video, precum și pe canalele Tv partenere. Un pic încetinită din cauze externe, Covid-19, se preconizează că lansarea va avea loc în perioada sărbătorilor, când vom putea viziona o variantă românească a celebrului “Singur acasă”.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.