Școala de Vară cu Alina Sorescu

Prima zi de vară a venit și aflăm vești bune: Alina Sorescu organizează o școală de vară. De câțiva ani buni, Atelierul de muzică și prezență scenică “Alina Sorescu” formează copiii pentru un viitor frumos în muzică, pregătindu-i nu doar vocal, dar și pentru interacțiunea cu publicul, depășirea tracului, prezență scenică, abilități comunicaționale.

Anunțul a fost făcut astăzi dimineață în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani unde Alina și-a adus copii de la Atelier și au avut un moment muzical deosebit, în asentiment cu semnificația zilei de 1 iunie. 

Alina a menționat că Școala de Vară este deschisă copiiilor cu vârste între 4 și 10 ani. Pentru înscrieri puteți trimite e-mail la: alinasorescu.ro@gmail.com.

De ce este Alina Sorescu persoana potrivită pentru a vă forma copilul? Alina este pe scenă de la vârsta de 4 ani, când a început să cânte în grupul Mini-Song, condus de Ioan Luchian Mihalea. Debutul din 1994, la Festivalul Naţional de Muzică pentru Copii şi Tineret, organizat la Palatul Naţional al Copiilor, unde a obţinut locul I, participarea la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 1996, absolvirea modulurilor psihopedagogice, emisiunile TV moderate și nenumăratele concerte, turneele în Olanda, Belgia, Franţa, Germania, Austria, Italia, Spania sunt doar câteva aspecte care o recomandă pe Alina.

http://www.alinasorescu.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.