Little Miss & Mister Galaxy, în Bulgaria

Românii, marii câștigători la Little Miss & Mister Galaxy, în Bulgaria

 

Delegația României, condusă de Cătălina Buzdun, în calitate de Director Național, a venit recent acasă cu premii importante, obținute la concursul de frumusețe Little Miss & Mister Galaxy, ce a avut loc în Bulgaria.

După ce în 2017 și 2018 Grand Prix-ul pentru băieți le-a aparținut românilor Andrei Ciobanu și Mario Purice, anul acesta au fost aduse acasă și mai multe trofee de locul 1.

Little Miss & Mister

Cu o concurență mai mică decât în anii trecuți, dar serioasă, candidații romani au avut de trecut probe ca: interviul cu juriul, proba costumului tematic Winter Kingdom, Fashion show și Evening wear. Echipa României a participat cu 6 copii in competiție si s-au clasificat astfel:

Victoria Golici, cunoscută de la Românii au talent, în vârstă de 5 ani, a câștigat titlul Winner group

Adrian Margean, în vârstă de 7 ani, câștigător și în Georgia la World Rising stars, a câștigat titlul Grand Prix pe categoria Mini.

Petre Melissa, în vârstă de 8 ani, cu o vasta experiență în concursurile de modelling, selectată și la Top Child model, a câștigat titlurile Best Talent și Princess Galaxy.

Alexandra Moisa, 11 ani, Grand Prix la același concurs finala romanească, din agenția Gift of beauty Oradea, a câștigat titlul Princess.

Darius Tomescu, 12 ani, din agenția Gift of beauty Oradea, a câștigat Grand Prix pe categoria Pre-Teen.

Maria Cristina Flăcău, 12 ani, model internațional pentru show-uri la New York, Paris, Miami, șamd, a câștigat Grand Prix pe categoria Pre-teen.

Alte țări concurente au fost: Africa de sud, India, Georgia, Malta, Rusia, Macedonia, Uzbekistan, Bulgaria șamd.

Între timp, pregătirile altor copii romani, din agenția It kids- Art school & modelling Agency,  pentru un alt concurs international, desfășurat în Bulgaria, Little miss Planet, deja au început!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.