IT Kids - Copii pe podium - Fashion Week copii

European kids fashion Week sosește la Paris!

A treia ediție a evenimentului European kids fashion Week se muta la Paris! După cele doua ediții la Milano, in lunile Octombrie 2018 și Februarie 2019, capitala Franței și mai precis hotelul Ritz Place Vendome găzduiesc un eveniment special pentru copiii și designerii romani, dar nu numai!
17 copii romani și 4 designeri tot de naționalitate romană își vor prezenta creațiile pe catwalkul de la Ritz!


Marin Nicoleta, fondator al Brandului Two kids, designer de peste 18 ani, vine cu colecția la Paris după ce a prezentat in luna Februarie la Milano, New York fashion Week și Londra, chiar săptămâna trecută, pe 17 Februarie, in cadrul House of Ikons!


Joc este un brand al designerului Alina Babcinetchi, din Iași, cu piese vestimentare inspirate din portul popular românesc, interpretate intr-o maniera modernă.


Nicoleta Negura este un designer foarte in voga, iar imaginea casei ei este reprezentata de faimoasa prezentatoare Simona Patruleasa. Colecția prezentată la Paris este noua și dedicată evenimentului European Kids Fashion Week, după ce in luna Noiembrie a lansat ultima colectie de copii la Bucuresti, in cadrul Bucharest Kids Fashion Week.


Princess Couture este un brand relativ nou, dar cu mare impact pe piața din străinătate, mai ales de când a lansat prima colectie in Georgia, Tbilisi, in cadrul World Rising stars Fashion Week.


In afara de designerii romani invitați, copii celebri in România sau peste hotare vin sa aducă un plus de excelenta evenimentului:

  • Paula Both, cântăreața și model, finalista la Next Star și The voice kids România, model in cadrul New York fashion Week, Miami fashion Week, Estet fashion Week etc.,
  • Andra Raisa Dinu, câștigătoare la World Championship of Performing arts in 2018 la Los Angeles,
  • Sara Anastasia Buzdun, balerina și model la Sankt Petersburg, Moscova, New York, Londra etc,
  • Maria Flacau, cântăreața și model cu titlul Top Child model și reprezentanta a României la Miss Galaxy in Bulgaria,
  • Andreea Costache, câștigătoare Miss EUROPE și Top Model 2019 in Georgia,
  • David Dobrincu, renumit in România pentru lansarea spectaculoasa in muzica la doar 7 ani și așa mai departe.
  • Copiii au absolvit cursuri de modeling, precum IT Kids Academy și au făcut primul pas în participările la evenimente de catwalk internațional.
IT Kids - modă pentru copii


Alți copii deja cunoscuți pe catwalkuri celebre sau in lumea artistica românească sunt: Sofia Ulianov, Maria Caterina Imperiale, Ana Maria Olteanu, Antonia Andrei, George Flacau, Patrick Muresan, Karina Gherasim, Sandra Tudorache, Antonia Popescu, Nicol Popescu și toți fac parte din agenția It kids- Art school & modelling Agency din Bucuresti. De la Oradea, echipa Gift of beauty condusă de modelul Denisa Hodișan, nu lipsește nici de aceasta data. 


Din Italia și Franța vin, de asemenea, Branduri celebre iar de adăugat ar mai fi Chona Bacaoco, designerul filipinez care a deschis Săptămâna modei din Londra cu colecția MM Clothing. Tot ea va aduce și copiii din agenția milaneză M&M modelling!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.