Greenfield Family Run @Băneasa Forest Run.

Educație prin mișcare la Cursa de alergare dedicată familiilor

București, 14 februarie 2019: Anul 2019 se anunță promițător pentru cursele de trial run ce vor avea loc în București. În data de 24 martie se dă startul pentru Băneasa Forest Run, evenimentul de alergare în aer liber pentru amatori. Cu această ocazie, Greenfield Residence a pregătit în premieră Family Run, un traseu special de 3 km, ideal pentru  a oferi copiilor un model de viață sănătos prin alergare, adresat în special familiilor, dar și celor care fac primul pas în competițiile de alergare off-road.

Traseul Greenfield Family Run va alea loc duminică, 24 martie, începând cu ora 14:30. Este o probă necompetitivă care va dura o oră și se va desfășura pe un traseu delimitat, ce începe de pe asflat, spre Aleea Padina și se continuă pe potecile răcoroase din pădure. Obiectivul acestei curse este de a acorda familiilor șansa să petreacă mai mult timp împreună în natură și să conștientizeze importanța sportului în aer liber. În plus adulții pot oferi un exemplu de viață sănătoasă copiilor, insuflându-le dorința și plăcerea de a practica un sport în aer liber” a declarat Răzvan Ionescu, inițiatorul acestui proiect powered by Greenfield Residence.

Un traseu perfect pentru adulți și copii în aer liber

Știm cu toții cât de importantă este mișcarea în aer liber, mai ales pentru cei mici, care debordează de energie Gândit ca o cursă necompetitivă, de doar 3 km, Greenfield Family Run îți permite să te bucuri de sport în aer liber, de o experiență plăcută alături de familie și de șansa de a te plasa în competiție cu tine.

Obezitatea infantilă, subiect de îngrijorare

Datele COSI din 2018 susțin că unul din patru copii de 8 ani are probleme de greutate și unul din 10 suferă de obezitate. Părinții au un rol important în formarea copiilor, de aceea, sportul nu trebuie să fie neglijat, întrucât este o modalitate de educare, care coferă echilibru, dezvoltă armonios corpul și menține sănătatea fizică și psihică.

Copiii care fac sport în mod frecvent sunt mai fericiți, întrucât în timpul mișcării, creierul eliberează endorfine, responsabile cu starea de bine.

Participare gratuită pentru copii

Înscrierea la cursă se realizează pe Baneasforestrun.ro, iar taxa de participare pentru cros și semimaraton variază în funcție de totalul persoanelor înscrise, indiferent de tipul cursei. În present prețurile variază între 109 lei și 119 lei. Pentru proba necompetitivă Greenfield Family Run, este o taxă fixă, de 49 de lei.

Copiii înscriși în cursa Greenfield Family Run, alături de părinții, vor beneficia de participare gratuită și vor primi propriul kit pentru concurs. 

Greenfield Family Run - traseu la Băneasa Forest Run

Mai sunt 100 de locuri disponibile la Greenfield Family Run

În total, până în prezent, la Băneasa Forest Run s-au înscris 1054 de participanți. Pentru cursa Greenfield Family Run, au mai rămas 100 de locuri disponibile. Înscrierile se pot face până la epuizarea kiturilor, cu plata online, sau prin transfer bancar, în 3 zile de la înscriere.

Cursa Băneasa Forest Run este organizată cu sprijinul Greenfield Residence, Cartierul îmbrățișat de pădure, care încurajarajează interacțiunea pozitivă dintre om și natură, protecția mediului înconjurător și dezvoltarea armonioasă!

Startul Greenfield Family Run este doar punctul de pornire în cursa pentru un stil de viață sănătos!

Despre Greenfield Băneasa:

Greenfield Baneasa este cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în Sectorul 1, încadrat pe două laturi de pădurile Băneasa și Tunări. Cartierul este situat în apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera-Aviației, la câteva minute de DN1, autostradă A3 și aeroportul internațional Henri Coandă.

Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidențial de sine stătător la o comunitate urbană integrată. Început în 2007, Greenfield Băneasa a fost planificat a se dezvolta în mai multe faze, pe o suprafață de 60 ha și va totaliza peste 6.000 de locuințe.   

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.