Welcome to my playground by Greenfield Residence - Băneasa Forest Run

Locul de joacă din natură – Welcome to my playground

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul naşterii mele, la casa părintească (…) parcă-mi saltă şi acum inima de bucurie!

Acestea erau gândurile lui Creangă cu privire la farmecul locului în care a copilărit. Aparent un mediu urban rigid, Bucureștiul înglobează ansambluri rezidențiale ce constituie un mediu propice unei vieți armonioase, chiar în inima naturii.

Nature is not a place to visit, it is home.

Momentele frumoase înseamnă liniște și clipe petrecute în locuri cu care rezonăm și activități recreative. Programul aglomerat și agitația urbană determină planificarea ieșirilor în natură, de regulă în weekend, atunci când timpul permite o ieșire în parc sau la munte.

Fiecare om își dorește tot ce este mai bun pentru familia sa, iar confortul locuinței sale este o prioritate ce influențează gradul de satisfacție și calitatea vieții. La Greenfield Residence, poți oferi familiei tale o viață în armonie cu natura, în care pădurea nu mai este o destinație, ci complementează ideea de Acasă.

Forest awaits, check in!

Viața trăită în mediu natural are multiple beneficii. Pe lângă funcțiile sale de bază, de a menține echilibrul ecologic și de a genera oxigen, pădurea este un cadru potrivit pentru activități sportive, recreative și meditative, atât de necesare omului modern, angrenat în activități lucrative statice.

Cunoscută sub denumirea de Shinrin-yoku, plimbarea prin pădure susține vindecarea și bunăstarea. Cât mai multe vizite în Pădurea Băneasa contribuie la o stare de bine a ta și a celor dragi.

There is no wi-fi in the forest, but you will find a better connection.

Localnicii Greenfield Residence au ocazia de a transforma în obicei activitățile recreative desfășurate în natură, în mod sporadic. Nu, nu veți găsi semnal wifi în Pădurea Băneasa, însă vă veți conecta cu natura în fiecare zi.

Plimbări cu picioarele goale prin iarba plina de rouă, alergarea pe potecile din pădure, simpla relaxare privind cerul printre frunzele copacilor, aerul curat și răcoarea specifică pădurii sunt trăiri pe care nici o altă experiență nu le poate egala.

Welcome to my playground

Natura reprezintă o atracție atunci când te gândești la deconectare, alergare, plimbări și felurite jocuri? Welcome to my playground!

Pădurea Băneasa poate fi locul în care îți începi fiecare dimineață, în care întrevezi apusul printre frunzele copacilor și în care potecile devin un labirint ideal de explorat iar și iar, din dorința de a respira aer curat.

Studiile susțin că în Greenfield Residence aerul este cu 50% mai curat decât în alte zone ale capitalei. Acest lucru face ca zona să fie potrivită mai ales familiilor cu copii, care vor să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Activitățile copilăriei sunt esențiale pentru formarea viitorilor adulți, fiind repere importante pentru mai târziu, iar deciziile și obiceiurile maturității definesc personalitatea și influențează direct sănătatea individului.

Dacă în locurile special amenajate pentru copii se face o departajare pe vârste, pădurea este un loc de joacă în care bariera dintre generații dispare.

Prin intermediul activităților pe care le practică, adulții oferă exemple copiilor, iar sporturile în natură sunt un prilej de a descoperi, de a cunoaște și de a deprinde un stil de viață sănătos.

Pădurea Băneasa este terenul de joacă al celor care cunosc farmecul timpului petrecut în natură, și pentru că jocul în echipă este mai frumos și motivant, Echipa Greenfield se angajează să organizeze periodic inițiative pentru a sprijini un stil de viață activ. Activitățile competitive și recreative sunt menite să unească membrii comunității și să îi motiveze să fie activi, făcând cât mai mult sport.

Modul în care își va aminti copilul tău copilăria depinde de alegerile tale. În Pădurea Băneasa este loc pentru toți iubitorii naturii. Welcome to my playground! Aici este locul potrivit pentru ca micuții tăi să experimenteze urcatul în copac, să se joace „de-a v-ați ascunselea” și să respire aer curat într-un mediu care contribuie la dezvoltarea unui sistem imunitar rezistent.

Nu schimba orașul, schimbă peisajul. La Greenfield ai cel mai ofertant loc de joacă, cu triluri de păsări în locul claxoanelor neîncetate, cu aer curat în loc de noxe și praf, cu armonie în inima naturii în loc de agitație printre clădiri apăsătoare.

Consultați oferta de apartamente sau solicitați detalii despre cartierul îmbrățișat de pădure la adresa: greenfield@greenfieldresidence.ro sau nr de telefon: +40 729 100 003.

Este alegerea ta să accepți provocarea și să începi o nouă viață unde ai parte de cel mai frumos joc, în echipă cu liniștea, sportul și sănătatea!

Welcome to my playground!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.