Unde faci shopping în Mamaia

Unde faci shopping în Mamaia, mai ales când vremea este capricioasă? Designers Signature este acel pop-up store care îți oferă o experiență de shopping diferită, în cadrul Hotelului Iaki din Mamaia.

Proiectul a ajuns la al treilea an de activitate și reprezintă o oportunitate pentru designerii români și alți creatori de frumos să expună creațiile lor în fața unui public premium, respectiv clienții Hotelului.

Shop-ul este deschis tuturor celor în căutare de piese unicat sau în ediție limitată, cu posibilitatea de comandă made to measure a modelelor expuse.

Izabela Mandoiu, inițiatoarea proiectului Designers Signature a adus în pop-up store povești țesute cu valori, atât haine moderne, dar și haine de inspirație tradițională.

Izabela Mandoiu a participat la Fashion Show-ul organizat de Hotel Iaki cu ocazia aniversării de 17 ani și va susține o nouă prezentare de modă la evenimentul din 8 August, ce va avea lor, de asemenea, la piscina exterioară Iaki.

Izabela Mandoiu - Designers Signature - Hotel Iaki - Unde facem shopping în Mamaia

Izabela Mandoiu - Designers Signature - Hotel Iaki - Unde facem shopping în Mamaia

 

Malluce este un proiect nou, care cu siguranță va deveni cunoscut, datorită avântului pe care tânăra antreprenor îl manifestă. Lavinia Andrei expune noile sale creații în cadrul shop-ului, fiind deschisă feedback-ului clientelor, întrucât viziunea sa se bazează pe îmbunătățire continuă.

Malluce expune în Designers Signature @Hotel Iaki - Unde faci shopping în Mamaia

Malluce expune în Designers Signature @Hotel Iaki - Unde faci shopping în Mamaia Malluce expune în Designers Signature @Hotel Iaki - Unde faci shopping în Mamaia

Lolita înseamnă haine cu feminitate, create pentru femeia excentrică, energică, iubitoare de culori. Hainele Lolita pot fi probate în cadrul Shop-ului deschis de la 12.00 la 20.00, lângă Piano – Bar, în incinta Hotel Iaki.

Lolita - unde faci shopping în Mamaia

Lolita - colecție expusă în pop up store Iaki - Unde faci shopping în Mamaia Lolita - colecție expusă în pop up store Iaki - Unde faci shopping în Mamaia

 

Essteffa este un brand românesc, născut din dorința femeilor de a fi unice și de a purta pantofi care le reprezintă în cel mai mic detaliu. Deviza Essteffa este următoarea:

clasicul nu se demodează niciodată iar o mică doză de nonconformist reușește să te scoată mereu din anonimat și să te facă admirată în orice ocazie.

Produsele expuse în Designers Signature se pot realiza și pe comandă,  iar clienta își poate alege, tocul, talpa, calapodul, culoarea și textura pielii. Așa se face că perechile de pantofi, care poartă semnătura Essteffa, sunt unici, reflectând personalitatea și preferințele celei care îi poartă, devenind o carte de vizită pentru aceasta. Detalii personalizare aici.

Shop-ul este deschis de la 12.00 la 20.00, situat lângă Piano Bar, așa că dacă vreți să faceți shopping în Mamaia, când temperatura este prea ridicată,  plouă, sau doar doriți să vă răsfățați, Designers Signature este mereu o idee bună.

Pentru detalii, puteți apela 0742039826.

Shopping inspirat!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.